Speltips Mönchengladbach Union Berlin 31 maj 2020

Speltips Mönchengladbach – Stuttgart 4/11: Intressant möte

Fredagen bjuder också på en match från Bundesliga där Mönchengladbach ställs mot Stuttgart på Borussia-Park.

Det är två lag i olika formkurvor som möts då favoriterna Mönchengladbach ställs mot Stuttgart som har lyckats klättra lite på senare tid. Hemmalaget är alltjämt favoriter även om formen inte har varit den bästa under de senare veckorna.

Mönchengladbach fick nämligen en väldigt fin start på säsongen under sin nya tränare Daniel Farke, men smekmånaden varade inte mer än just en månad innan resultaten gradvis försämrades något. De har nu bara en vinst på deras fem senaste matcher, vilket har gjort att de har halkat ned på den nedre tabellhalvan och återfinns först på elfte plats inför den stundande omgången.

Motståndet har förvisso inte varit det lättaste i de senaste omgångarna, men de har två raka förluster i bagaget inför fredagens möte, då de förlorade mot såväl Eintracht Frankfurt som Union Berlin i deras två senaste ligamatcher.

Det skulle dock krävas ett väldigt sent avgörande för att Mönchengladbach skulle gå tomhänta i en bortamatch mot serieledarna. Danilho Doekhi prickade dit det avgörande 2-1-målet i den 97:e minuten, vilket lär svida lite ännu.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Stuttgart verkar gå åt rätt håll

Gästande Stuttgart klarade sig med nöd och näppe undan negativt kval förra säsongen då bara målskillnad räddade dem från att riskera att åka ned i seriesystemet. Efter tolv spelade omgångar befinner de sig på samma tabellplacering som i fjol och lär nog inte ha en lätt säsong framför sig i år heller.

Utsikterna har dock förbättrats efter att de tagit två vinster på deras tre senaste matcher och därmed har klättrat två placeringar i bottenstriden och precis tagit sig ovanför strecket. De vann det väldigt viktiga mötet mot Bochum med besked då de slogs med 4-1 framför hemmapubliken och de knep också en livsviktig trepoängare hemma mot Augsburg på tilläggstid i den senaste omgången.

Däremellan åkte de förvisso på en rejäl smäll med 0-5 borta mot Dortmund, men trenden är i alla fall positiv. Åtta av deras elva poäng hittills har dock tagit på hemmaplan, vilket inte bådar gott inför fredagens drabbning. De har dock tre kryss och två förluster på bortaplan fortfarande och kommer göra allt för att kriga till sig en pinne även nu.

Mönchengladbach dras också med flera tunga skador på nyckelspelare, vilket förbättrar Stuttgarts chanser, som faktiskt sällan förlorar mot just Mönchengladbach. Båda lagen är i alla fall rätt målglada och vi kombinerar därmed ett spel på dubbelchans 1X med över 2,5 mål för 2.14 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchansen 1X & över 2,5
Odds: 2.14
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: