22 maj 2020 Hertha Berlin Union Berlin Speltips

Speltips Union Berlin – Hertha Berlin 6/8: Berlinderbyt

Det hettar till direkt i Bundesliga då Union Berlin och Hertha Berlin möter varandra i ett derby redan i första omgången.

Det blir ingen mjukstart för någon av klubbarna då säsongen drar igång direkt med ett passionerat Berlinderby. Förra säsongen så var det Union Berlin som drog det längsta strået vid båda tillfällena och de kliver in som klara favoriter även nu på lördag.

Union Berlin har två fantastiska säsonger i ryggen där de har slagit klubbrekord. Detta blir andra raka säsongen som de är med och spelar ute i Europa och under förra säsongen så var de bara en poäng ifrån att knipa den sista Champions League-placeringen från Leipzig.

De har flugit upp som en klar utmanare till Europaplatserna under de senaste åren och siktar på att göra detsamma även i år. De har dock tappat sin skyttekung Taiwo Awoniyi som har sålts till Nottingham Forest under sommaren, vilket de har ersatt med ett lite mer blygsamt alternativ i form av Jordan Siebatcheu som har hämtats in från Young Boys.

Deras succétränare Urs Fischer är kvar vid rodret, men har på förhand lite sämre förutsättningar än i fjol och har dessutom spel i Europa League att balansera framöver.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hertha Berlin går nog ännu en tuff säsong till mötes

Medan Union har gått som tåget så har deras rivaler Hertha Berlin, som traditionellt sett har varit det starkare laget i staden, haft rejäla problem. De har varit inblandade i bottenstriden de senaste säsongerna, och den här gången så var det med minsta möjliga marginal som de höll sig kvar efter kvalspel mot Hamburger SV.

Även Hertha har hämtat in en anfallare från Young Boys i form av Wilfried Kanga som möter sin forne lagkamrat redan nu i första omgången. Men utöver det så har de inte förstärkt truppen nämnvärt, trots en del försäljningar under sommaren.

Försäsongen har inte heller sett särskilt imponerande ut och cupspelet mot Braunschweig förra söndagen var knappast förtroendeingivande. Hertha tappade ledningen två gånger om och föll tillslut på straffar efter en händelserik match som slutade 4-4. Att släppa in fyra mål mot ett lag från tredjedivisionen 3. Liga ska inte kunna hända för en Bundesliga-klubb.

Union Berlin har dessutom varit ett starkt hemmalag under deras framgångstid. Med det försvar som Hertha har visat upp så borde Union kunna få en fantastisk start på säsongen genom en derbyvinst. Vi kombinerar därmed ett spel på Union Berlin med över 1,5 mål för 2.23 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Union Berlin & över 1,5 mål
Odds: 2.23
Bolag: Expekt
Spelstopp: 15:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: