unibet kampan vm 2018 29 juni

Speltips Union Berlin – Köln 1/4: Jämnstarka lag

FC Union Berlin och FC Köln är båda på jakt efter en Europa-plats när de ställs mot varandra i den 28:e omgången av Bundesliga. Matchen spelas fredagen den 1 april 2022 med avspark kl 20:30.

Union Berlin har totalt sett svarat för en bra säsong men trenden den senaste tiden pekar inte i rätt riktning. På de sju senaste matcherna i Bundesliga har man endast tagit fyra poäng och har därmed tappat mark i jakten på en Europa-plats till nästa säsong.

Efter 27 spelade matcher har Union Berlin tagit 38 poäng vilket ger en nionde plats i tabellen. Därmed är man sex poäng efter Hoffenheim som har den sjätte plats som ger möjlighet till spel i Europa.

Strax innan landslagsuppehållet ställdes Union Berlin mot FC Bayern på bortaplan där man föll med 4-0. Dessförinnan spelade man 1-1 hemma mot Stuttgart efter att ha tappat ledningen på tilläggstid.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Union Berlin i inbördes möten

FC Köln har tagit två poäng fler än Union Berlin och placerar sig på en sjunde plats i Bundesliga. De kommer från två tuffa möten mot topplagen Leverkusen och Dortmund där man svarat för bra insatser. Senast spelade man 1-1 hemma mot Dortmund och dessförinnan vann man med 1-0 borta mot Leverkusen.

Viktiga poäng står nu spel och det är alltså Köln som har ett litet försprång i tabellen. Men ser vi till inbördes möten är det fördel Union Berlin. När lagen möttes i Köln i november slutade det visserligen 2-2, men dessförinnan hade Union Berlin vunnit de fem senaste mötena.

Förutsättningarna är ändå jämna där Union Berlin gäller som knappa favoriter hos spelbolagen. Ett rakt spel på hemmalaget ges till ett odds omkring 2.43.

Det har varit målsnålt i Kölns senaste matcher men totalt har man ett snitt på relativt höga 2.89 gjorda/insläppta mål per match. Union Berlin tillhör de målsnålare lagen i Bundesliga, men har ändå ett snitt på 2.63 mål per match vilket hade varit ganska högt i andra ligor i världen.

Utgången av det här mötet känns oviss. Jag finner dock anledning att tro att det kommer att göras ett par mål i den här matchen. Det blev målrikt när de möttes i höstas och båda lagen har gjort mål i de fyra senaste mötena. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.78 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.78
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:30, fredag 1 april 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: