Speltips Werder Bremen – Augsburg 9/9: Fördel hemmalaget

Martin Efvergren Publicerat: 9 September 2022

Nykomlingen Werder Bremen är favoriter när man tar emot ett formsvagt Augsburg i Bundesliga. Matchen spelas fredagen den 9 september 2022 med avspark kl 20:30.

Werder Bremen – Augsburg

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Werder Bremen är tillbaka i Bundesliga efter att ha tagit andraplatsen i 2. Bundesliga förra säsongen. Den blott 34-årige Ole Werner tog då över laget under hösten och kunde föra den anrika klubben åter till högstaligan.

Av de fem första omgångarna att döma är det mycket som pekar mot att Werder Bremen är i Bundesliga för att stanna. Det har bara blivit en förlust så här långt och totalt har man tagit åtta poäng.

Den främsta skalpen tog man när man besegrade Dortmund på bortaplan i den tredje omgången. Man svarade då för en otrolig vändning från ett 2-0-underläge till seger med 2-3 där reduceringen kom i den 89:e minuten och de övriga två målen på tilläggstid. Nu kommer man från en 2-0-seger borta mot Bochum där man på nytt gjorde sina mål i slutminuterna.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Augsburg är redan pressade

FC Augsburg var ganska illa ute förra säsongen då man till slut säkrade ett nytt kontrakt med fem poängs marginal ner till kvalplatsen. Till den här säsongen har man en ny tränare i Enrico Maassen som kommer från Dortmunds organisation. Han har dock inte fått laget att lyfta så här långt.

Augsburg kommer nu till det här mötet med tre raka förluster bakom sig och totalt har man bara tagit tre poäng på de inledande fem matcherna. I söndags föll man med 2-0 hemma mot Hertha Berlin och dessförinnan blev det förlust med 1-0 borta mot Hoffenheim.

Augsburg har alltså gått mållösa från sina två senaste matcher och läget börjar redan bli pressat för Maassen och hans manskap. Nu ställs man mot ett Werder Bremen som inlett säsongen lovande där man sett ut som något mer än en ”grön” nykomling.

Förutom de två segermatcherna har Werder Bremen också räddat poäng efter mål i slutminuterna i sin två inledande kryssmatcher. Att de varit så starka i slutskedet i så många matcher har säkerligen stärkt det här laget mycket.

Hemmalaget kommer till den här matchen med den bättre känslan och jag tror att man har goda chanser till tre poäng här. Mitt spel blir en rak etta, att Werder Bremen vinner till 1.64 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Werder Bremen vinner
Odds: 1.64
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:30, fredag 9 september 2022
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: