Speltips Arsenal Liverpool 15 juli 2020

Speltips Ajax – Liverpool 26/10: Fördel gästerna

Ajax måste vinna när man tar emot Liverpool i den näst sista omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas onsdagen den 26 oktober 2022 med avspark kl 21:00.

Med två omgångar kvar att spela av gruppspelet i Champions League är det mycket som talar för att Napoli och Liverpool kommer att ta sig vidare till slutspel. Inför den femte matchen är tvåan Liverpool sex poäng före trean Ajax som därmed är piskade att vinna den här matchen.

Ajax inledde Champions League med en övertygande storseger hemma mot Rangers. Därefter har man dock ställts på svårare prov. Man gjorde en bra insats på Anfield men föll efter att Liverpool gjort 2-1 på en hörna i den 89:e minuten. I de två senaste matcherna har man sedan åkt på storstryk mot Napoli.

I Eredivisie går man emellertid starkt. Där har man tre raka segrar och toppar tabellen med fyra poängs marginal.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Liverpool kan spela utan press

Liverpools säsong verkar inte vilja ta fart. Skador och sämre prestationer har kommit emellan varje gång man har trott de är på väg att lyfta. Nu kommer man från ännu ett sådant bakslag.

Man följde upp en 7-1-seger borta mot Rangers med att slå Manchester City med 1-0 hemma i Premier League. Därefter vann man mot West Ham med samma siffror och känslan var att Liverpool var på uppgång.

Insatsen i bortamötet mot jumbon Nottingham Forest skulle dock komma att slå fast att Jurgen Klopp fortsatt har mycket att jobba med. Liverpools prestation var svag vilket Forest utnyttjade då man vann med 1-0 i lördags.

I Champions League har man nu ett bra utgångsläge. Liverpool kommer från tre raka segrar och det räcker nu med ett kryss för att säkra avancemang. Samtidigt har Ajax inte övertygat i sina två senaste matcher mot Napoli.

Jag finner anledning att tro att Liverpool har ganska goda möjligheter att vinna den här kampen. Skadeläget är inte positivt men man har alltjämt elva hela spelare som håller hög klass samt en Mo Salah som visat gryende form på sistone. Därtill behöver man inte känna pressen av att man absolut måste vinna, vilket jag tror hämmar dem i ligaspelet. Mitt spel blir en rak tvåa, att Liverpool vinner till 1.87 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Liverpool vinner
Odds: 1.87
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, onsdag 26 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: