3 maj 2017 Ajax Lyon speltips Europa League

Speltips Ajax – Napoli 4/10: Öppen matchbild

Ajax tar emot ett formstarkt Napoli i den tredje omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas tisdagen den 4 oktober 2022 med avspark kl 21:00.

Trots alla tappade stjärnor i sommarens transferfönster kunde Ajax inleda den här säsongen på ett övertygande sätt. Man vann sina sex första matcher i ligan och körde över Rangers i Champions League-premiären. Därefter har dock spelet hackat en aning.

Man stod visserligen för en bra insats på Anfield i den andra CL-omgången, men man föll till slut med 2-1 efter att Liverpool avgjort i slutminuterna. Därefter åkte man sedan på sin första förlust i Eredivisie då man föll med samma siffror borta mot AZ.

När ligan återstartade i lördags tappade man poäng hemma mot Go Ahead Eagles då det mötet slutade 1-1. Nu gäller det att studsa tillbaka när man ställs mot serieledarna från Serie A.

Ajax höjer sig

Precis som Ajax så tappade Napoli ett par bärande pjäser i somras, men också de har visat att man är en klubb som inte står och faller med några individer. Efter åtta matcher i Serie A är man obesegrade och i Champions League har man stått för två imponerande insatser.

I premiären i Neapel kunde man, mer eller mindre, köra över Liverpool. Napoli vann i alla fall, fullt rättvist, med hela 4-1. Därefter stod man för ytterligare en fin prestation när man besegrade Rangers med 3-0 på Ibrox Stadium.

I lördags fortsatte Luciano Spallettis manskap på inslagen väg då man tog sin sjätte raka seger hemma mot Torino. Det gör att man har kopplat greppet om både Serie A och den här CL-gruppen.

Ajax har tappat lite momentum på sistone, men jag räknar med att de kommer att höja sig här. I vanlig ordning lär de komma ut framåtlutade hemma på Johan Cruijff Arena och det finns anledning att tro på en underhållande och öppen match.

Napoli kommer med gott självförtroende och kan spela utan press efter två raka segrar. Ajax gäller ändå som knappa favoriter, men gästerna lär ges en del ytor för snabba omställningar. Mitt spel blir att det kommer göras över 2.5 mål totalt samt att båda lagen gör mål till 1.75 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål & BLGM
Odds: 1.75
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, tisdag 4 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: