Speltips Arsenal – Ajax 20/9: Women’s Champions League

Martin Efvergren Publicerat: 20 September 2022

Arsenal och Ajax gör upp i ett dubbelmöte i kvalet till Women’s Champions League. Den första matchen spelas tisdagen den 20 september 2022 med avspark kl 20:30.

Arsenal – Ajax

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Arsenal gick en tuff duell mot Chelsea om ligatiteln i Women’s Super League förra säsongen. Det blev dock till slut de sistnämnda som gick segrande med en poängs marginal.

I förra säsongens Women’s Champions League tog sig Jonas Eidevalls Arsenal till kvartsfinal där man blev utslagna av Wolfsburg. Den här säsongen är ambitionen att göra det ännu bättre i båda turneringarna och då krävs förs att man klarar av Ajax i den här kvalomgången.

I fredags spelade Arsenal sin premiärmatch i ligaspelet och det blev ingen större prövning. Man tog då emot ett Brighton där Emma Kullberg drog på sig ett rött kort redan i den sjunde minuten. Arsenal vann sedan matchen med 4-0 och Stina Blackstenius gjorde ett av målen.

Arsenal är stora favoriter

Ajax blev, precis som Arsenal, tvåa i ligaspelet då Twente vann Eredivisie förra säsongen. Den här säsongen har man spelat ligaomgång så här långt och där kunde även Ajax vinna med 4-0 hemma mot Fortuna Sittard. Man har också dessförinnan mött Twente i Supercupen där man föll med 3-2.

Ajax har därtill även spelat två matcher i kvalet till Women’s Champions League. Man har då slagit Kristianstad och Eintracht Frankfurt i två enkelmöten.

Jonas Eidevalls stjärnspäckade Arsenal, med Stina Blackstenius, Vivianne Miedema och numera även Lina Hurtig i anfallsuppsättningen, gäller nu som stora favoriter inför den här matchen. Ett rakt spel på att hemmalaget vinner ger endast omkring 1.16 gånger insatsen.

På pappret är det klasskillnad mellan de här båda lagen och jag har mycket svårt att se några skrällchanser i den här matchen. Arsenal är det bättre laget på nästan alla positioner och betydelsen av den här matchen gör att deras fokus kommer att vara hundraprocentigt. Jag finner anledning att tro att man kommer att gå på knock direkt. Mitt spel blir att Arsenal leder i halvtid och vinner matchen till 1.61 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Halvitd/fulltid Arsenal/Arsenal
Odds: 1.61
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:30, tisdag 20 september 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: