Speltips Elche Atletico Madrid

Speltips Atletico Madrid – Club Brugge 12/10: Tät tillställning

Atletico Madrid är, trots förlusten senast, klara favoriter när man tar emot Club Brugge i den fjärde omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas onsdagen den 12 oktober 2022 med avspark kl 18:45.

Atletico de Madrid har vunnit sina två senaste ligamatcher, men i Champions League har det blivit två raka förluster. Man är därmed att pressade att vinna det här returmötet mot Club Brugge.

I CL-premiären kunde Atletico besegra Porto hemma efter att Griezmann gjort det avgörande 2-1-målet i matchens sista sekunder. Därefter blev det förlust med 2-0 borta mot Bayer Leverkusen och förra veckan föll man med samma siffror i Brugge.

I helgen kunde man studsa tillbaka efter den förlusten och vinna med 2-1 hemma mot Girona i La Liga. Därmed har man tagit 16 poäng på åtta matcher, vilket ger en fjärde plats i tabellen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Undervärderade gäster

De belgiska mästarna Club Brugge är en positiv överraskning i Champions League så här långt. Man har vunnit samtliga tre matcher och har därmed chansen att säkra vidare avancemang redan i den här omgången.

Carl Hoefkens manskap har vunnit sina CL-matcher och man har gjort det välförtjänt. I premiären slog man Leverkusen med 1-0 hemma och därefter vann man med hela 4-0 borta mot Porto. I och med 2-0-segern mot Atletico Madrid förra veckan har man alltså fortfarande inte släppt in något mål.

I ligaspelet har Club Brugge dock haft svårt att hålla samma höga nivå. I lördags föll man överraskande med 2-0 hemma mot Westerlo och man är därmed redan åtta poäng efter Anderlecht i tabelltoppen.

Club Brugges fina insatser i CL till trots så är det Atletico Madrid som gäller som klara favoriter inför den här matchen. Ett rakt spel på hemmalaget ger omkring 1.46 gånger insatsen.

Att Atleti är favoriter på hemmaplan mot Club Brugge är väl fullt rimligt, men som jag ser det är förutsättningarna jämnare än vad oddsen gör gällande. Jag räknar med att belgarna kommer att fortsätta leverera på en hög nivå. De har alltså inte släppt in något mål än och kan spela utan press där ett kryss vore ett utmärkt resultat.

Sammantaget gör detta att jag tror på en relativt tillknäppt tillställning och mitt spel blir att det kommer göras under 2.75 mål (asian) till 1.78 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.75 mål (asian)
Odds: 1.78
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:45, onsdag 12 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: