12 april 2018 Sporting Atletico Madrid Speltips

Speltips Atletico Madrid – Leverkusen 26/10: Fördel hemmalaget

Atletico Madrid tar emot Bayer Leverkusen i den näst sista omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas onsdagen den 26 oktober 2022 med avspark kl 21:00.

I Champions Leagues grupp B är, något oväntat, Club Brugge redan klara för vidare avancemang. Inför den här omgången har Porto greppet om andraplatsen, men Atletico Madrid och Leverkusen är bara två respektive tre poäng efter.

Atletico Madrids säsongsinledning är på sin höjd godkänd, men betyget skulle underkänt om man inte lyckas ta sig vidare från den här CL-gruppen. I La Liga har det emellertid sett stabilt på sistone. I söndags slog man Real Betis med 2-1 borta och man har därmed fyra vinster och ett kryss på de fem senaste ligamatcherna.

Nu är man dock pressade att vinna då man kommer från två sämre insatser mot Club Brugge i Champions League. Man föll då på bortaplan och senast lyckades man inte bryta ner belgarna på hemmaplan i en match som förblev mållös.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Leverkusen saknar stabilitet

Bayer Leverkusen har en riktigt motig säsongsinledning bakom sig och det har ännu inte blivit speciellt mycket bättre sedan Xabi Alonso tog över rodret.

Gerardo Seoane fick sparken efter 2-0-förlusten borta mot Porto och sedan dess har Alonso lett laget i fyra matcher. Det började lysande då man slog Schalke med 4-0 hemma, men därefter har det blivit två förluster och ett kryss. I helgen spelade man 2-2 hemma mot Wolfsburg och dessförinnan föll man med hela 5-1 borta mot Frankfurt. Därmed ligger man på 15:e plats i Bundesliga.

I Champions League kommer Leverkusen från en 3-0-förlust hemma mot Porto. Den bästa prestationen i CL stod man för då man slog just Atletico Madrid med 2-0 hemma efter två sena mål.

Båda lagen är nu pressade att vinna den här matchen för att kunna utmana Porto om andraplatsen. Det var en jämn batalj när de senast möttes, men det är helt klart Atleti som har den bättre trenden sedan dess.

Bayer Leverkusen saknar självförtroende och stabilitet. Potential och höjd finns förstås, men jag har svårt att se att man ska kunna få med sig någon poäng hem ifrån Madrid. Mitt spel blir en rak etta, att Atletico Madrid vinner till 1.79 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Atletico Madrid vinner
Odds: 1.79
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, onsdag 26 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: