Speltips Osasuna Barcelona

Speltips Barcelona – Bayern Munchen 26/10: Stormöte

FC Barcelona är piskade att vinna när man gästas av FC Bayern i den näst sista omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas onsdagen den 26 oktober 2022 med avspark kl 21:00.

Med två matcher kvar att spela av gruppspelet i Champions League är det en duell om andraplatsen mellan Barcelona och Inter som återstår. Bayern Munchen toppar gruppen med fem poäng ner till Inter som i sin tur är tre poäng före Barcelona.

För Barcelona står nu väldigt mycket på spel och utgångsläget ser inte ljust ut. Detta efter att man bara fått med sig en poäng från de två senaste CL-matcherna mot Inter.

Sedan dess har man även förlorat ett El Clasico, men därefter har man vunnit två raka hemmamatcher. I helgen slog man Athletic Bilbao med 4-0 och dessförinnan vann man med 3-0 mot Villarreal.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Öppen matchbild

Bayern Munchen har, med sina mått mätt, en sämre säsongsinledning i Bundesliga bakom sig. Trots det är man bara en poäng från serieledning. Man har vunnit sina två senaste ligamatcher och senast i lördags besegrade man Hoffenheim med 2-0 på bortaplan.

I Champions League finns det dock inte mycket klaga på hos FC Bayern. Precis som vanligt de senaste åren så är man obesegrade i gruppspelet och nu återstår endast att säkra gruppsegern.

Förra säsongen utklassade man Barcelona två gånger om, men när de möttes i Munchen för en dryg månad sedan var det betydligt jämnare. I den första halvleken hade en viss Lewandowski lägen som normalt sett hade inneburit minst ett mål. Så blev det dock inte och istället kunde Bayern avgöra till en 2-0-seger i den andra halvleken.

Barcelona har nu betydligt mer att spela för än vad FC Bayern har och hemmalaget gäller också som knappa favoriter. I mitt tycke är utgången av den här matchen svårbedömd, men mycket talar för att det kan bli en underhållande och öppen matchbild. Tyskarna har inget att förlora och lär inte komma till Camp Nou för att parkera bussen samtidigt som Barca garanterat kommer vara framåtlutade.

Mitt spel blir att det kommer göras över 3 mål (asian handicap) till 1.80 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 3 mål (asian)
Odds: 1.80
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, onsdag 26 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: