Speltips Mainz Bayern Munchen

Speltips Bayern Munchen – Inter 1/11: Redan klara

Bayern Munchen och Inter är redan klara som etta och två i gruppen inför den sista omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas tisdagen den 1 november 2022 med avspark kl 21:00.

FC Bayern har blandat och gett en del i Bundesliga under säsongsinledning, men i Champions League har man hållit samma höga klass som vi vant oss vid. Man har vunnit samtliga fem matcher och toppar därmed grupp C på ointagliga 15 poäng. Inter är redan klar tvåa gruppen, men är fem poäng efter Bayern Munchen.

FC Bayern tappade poäng i bortamötet mot Dortmund efter en sen upphämtning. Därefter har man gått rent och vunnit sex raka matcher, två i ligaspelet, en i tyska cupen och tre i CL.

I lördags körde man över Mainz med 6-2 hemma och förra veckan slog man Barcelona med 3-0 på Camp Nou. Och det trots att man redan hade säkrat sitt avancemang.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel FC Bayern

Inter vann kampen om andraplatsen mot Barcelona, vilket är en stark bedrift sett till den storsatsning som katalanerna gjort inför den här säsongen. Inters seger mot Barcelona i Milano blev en vändpunkt för hela klubben och man kommer nu till den här matchen med sex segrar och ett kryss på sju senaste matcherna.

Förra veckan gjorde Simone Inzaghis manskap vad man skulle när man slog Viktoria Plzen med 4-0 hemma. Därmed är man sex poäng före Barcelona inför den här sista omgången. I helgen kunde man sedan slå Sampdoria med 3-0 hemma.

FC Bayern och Inter möttes i den första omgången i Milano i en match som tyskarna vann rättvist med 2-0. När de nu möts igen är det inte mycket som står på spel förutom heder och ära och båda lagen vill säkerligen bygga vidare på den positiva trend som de kommer med.

Vi kan nog räkna med att det kommer roteras en del i startelvor, men oavsett det har jag svårt att se att Inter ska kunna få med sig någon poäng från den här matchen. Mitt spel blir Bayern Munchen -1.25 (asian handicap) till 1.85 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: FC Bayern -1.25 (asian)
Odds: 1.85
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, tisdag 1 november 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: