Speltips Mainz Bayern Munchen

Speltips Bayern Munchen – Viktoria Plzen 4/10: Storfavoriter

Bayern Munchen är jättefavoriter när man tar emot Viktoria Plzen i den tredje omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas tisdagen den 4 oktober 2022 med avspark kl 18:45.

FC Bayern har hackat en del i Bundesliga under säsongsinledningen, men i Champions League fortsätter man att övertyga. När det kommer till CL-gruppspel har man inte förlorat på 30 raka matcher och trots tufft motstånd har man vunnit båda sina matcher så här långt.

I premiären av CL-gruppspelet kunde man besegra Inter med 2-0 på bortaplan och i den senaste omgången vann med samma siffror hemma mot Barcelona. Bayern Munchen var illa ute i den första halvleken av den matchen, men visade återigen sin vinnarmentalitet och sin effektivitet i avgörande lägen.

Efter tre raka kryss i ligaspelet kunde man i helgen ta en viktig 4-0-seger hemma mot Leverkusen. Därmed fick Julian Nagelsmann lite arbetsro inför den här, på pappret, enklare uppgiften i Champions League.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Viktoria Plzen parkerar bussen

De tjeckiska mästarna Viktoria Plzen stod för fina insatser i kvalet till Champions Leagues gruppspel, men som väntat har man inte inte räckt till i denna dödens grupp.

Michal Bileks manskap inledde på Camp Nou där man blev överkörda av ett Barcelona som till slut vann med 5-1. Därefter stod man upp på ett bättre sätt hemma mot Inter, men en utvisning på Pavel Bucha med halvtimmen kvar underlättade inte det hela. Inter hade då ledningen med 1-0 och kunde sedan även göra 2-0 som blev slutresultatet.

I ligaspelet fortsätter Viktoria Plzen att göra bra ifrån sig och man toppar den tjeckiska ligan efter nio omgångar. Men att möta Bayern Munchen på bortaplan är förstås någonting annat och hos spelbolagen är en etta på den här matchen knappt ens spelbar.

FC Bayern har nu chansen att, mer eller mindre, säkra vidare avancemang då man möter Viktoria Plzen i två raka matcher. I ligaspelet har man dock sett ut att ha svårt att tända till mot, på pappret, enklare motstånd.

Viktoria Plzen är ett lag som till stor del har skördat sina framgångar på ett välorganiserat försvarsspel. De lär komma till Allianz Arena för att, i första hand, försvara sig och jag tror att man kommer att göra det bättre än i premiären mot Barcelona. Spelbolagen räknar med en utklassningsseger, men jag finner ett bättre spelvärde i att gästerna kan hålla nere siffrorna. Mitt spel blir att det kommer göras under 4.5 mål totalt till 1.71 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 4.5 mål
Odds: 1.71
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:45, tisdag 4 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: