Speltips Bayern München Frankfurt 10 juni 2020

Speltips Bayern Munchen – Villarreal 12/4: Kvartsfinal

Villarreal har 1-0 att gå på men Bayern Munchen gäller ändå som klara favoriter att ta sig vidare från den här kvartsfinalen av Champions League. Matchen spelas tisdagen den 12 april 2022 med avspark kl 21.00.

FC Bayern har gått som fram som en ångvält i både Bundesliga och Champions League den här säsongen. Nu står man emellertid inför sin svåraste prövning hittills då man inte alls fick det att stämma i det första mötet mot Villarreal i den här CL-kvartsfinalen.

Bayern Munchen har kört över de flesta motståndarna i Champions League den här säsongen i Villarreal blev man nog taktiskt utmanövrerade. Hemmalaget fick en drömstart med 1-0 redan efter åtta minuter och den ledningen höll man sedan matchen igenom.

FC Bayern fick inte den matchen dit man ville, men vi ska också komma ihåg att det var ungefär så det såg ut i åttondelsfinalen mot Salzburg. Då spelade man 1-1 i den första bortamatchen och kunde sedan höja ribban rejält på hemmaplan där man vann med hela 7-1.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Villarreal är en obehaglig motståndare

Villarreal är den här säsongens mest positiva överraskning i Champions League. Att ett lag från en stad med drygt 50 000 invånare kan mäta sig med de allra bästa är en anmärkningsvärd bedrift och nu har man alltså en semifinalplats inom räckhåll.

Villarreals säsong i La Liga är dock ingen succé. I helgen spelade man 1-1 hemma mot Athletic Bilbao och man har därmed bara tagit en poäng på de tre senaste omgångarna. Det ger för tillfället en sjunde plats i tabellen.

Men i Champions League har Unai Emerys manskap haft en förmåga att överträffa sig själva. Man gjorde det när man knep ett vidare avancemang från gruppspelet, man gjorde det när man slog Juventus i Turin med 3-0 och man gjorde senast mot Bayern Munchen.

Trots detta gäller tyskarna som klara favoriter inför den här returen. Att FC Bayern tar sig vidare till semifinal ger endast omkring 1.40 gånger insatsen.

Samtidigt som Villarreal går sådär i ligaspelet verkar man ha kommit in någon slags CL-bubbla där allt är möjligt. Frågan är nu om den kommer att spricka eller om man kommer lyckas störa Julian Nagelsmanns idéer även på bortaplan.

Villarreal är utan tvekan en obehaglig motståndare för favoriterna Bayern Munchen. Det kanske inte räcker till avancemang för spanjorerna, men jag tror att de kommer göra det svårt Bayern även den här gången. Mitt spel blir att det kommer göras under 3.5 mål i den här matchen till 1.83 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3.5 mål
Odds: 1.83
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, tisdag 12 april 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: