21 augusti 2018 Speltips Benfica PAOK

Speltips Benfica – Juventus 25/10: Pressade gäster

Benfica tar emot ett pressat Juventus i den näst sista omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas tisdagen den 25 oktober 2022 med avspark kl 21:00.

Med sex poäng kvar att spela om toppar PSG och Benfica grupp H med sina åtta inspelade poäng. Juventus och Maccabi Haifa är fem poäng efter och är således piskade att vinna om det ska finnas något hopp kvar inför den sista rundan.

Benfica har inlett den här säsongen på ett mycket imponerande sätt. De är alltjämt obesegrade i både ligan och Champions League där man även spelat två kvalrundor. I CL slog man Juventus med 2-1 i Turin och därefter har man spelat 1-1 mot PSG både hemma och borta.

I helgen kunde man också befästa sin serieledning i Primeira Liga. Detta då man slog rivalen Porto med 1-0 på bortaplan i fredags.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tillknäppt

För Juventus del har den här säsongen varit betydligt motigare så här långt. I Champions League slog man Maccabi Haifa, men har åkt på torsk i de övriga tre matcherna. Senast föll man med 2-0 borta mot israelerna efter en mycket blek insats.

Krisstämpeln på Juventus är odiskutabel, men än finns en gnutta hopp. Efter förlusten mot Maccabi Haifa kunde man ta sig samman och vinna med 1-0 i derbyt mot Torino. I helgen stod man sedan för en av sina bättre insatser då man besegrade Empoli med 4-0 på hemmaplan.

Massimo Allegri är under stor press, men kanske hittat mer rätt i och med vissa taktiska förändringar i de senaste två matcherna. Man har då formerat ett 3-5-2 som slagit ganska väl ut.

Frågan är dock hur väl det står sig när man nu ställs mot ett väldigt starkt Benfica på bortaplan. Portugiserna har framförallt ett självförtroende och en tro på tränare Roger Schmidts idéer som Juve saknar.

Juventus måste vinna, men jag tror inte att man kommer forcera framåt initialt. Benfica kan däremot spela utan press och jag tror att det kan borga för en mer tillknäppt matchbild. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.94 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.94
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, tisdag 25 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: