Speltips Strasborg PSG

Speltips Benfica – Paris SG 5/10: Tidig gruppfinal

Två lag på full pott gör upp när Benfica tar emot PSG i den tredje omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas onsdagen den 5 oktober 2022 med avspark kl 21:00.

Benfica var en positiv överraskning i Champions League förra säsongen, men frågan är om de inte håller ännu högre nivå nu. Roger Schmidt har fått en lysande start på jobbet och är fortsatt obesegrad som Benfica-tränare.

Faktum är att man hade vunnit samtliga matcher, inklusive sommarens träningsmatcher, inför ligamötet borta mot Vitoria Guimaraes i lördags. Den matchen slutade dock mållös, men Benfica toppar fortsatt Primeira Liga.

I Champions League har man övertygat minst lika mycket. I kvalet gick man rent och i premiären av gruppspelet slog man Maccabi Haifa med 2-0. Därefter tog man en tung skalp borta mot Juventus som besegrades med 2-1.

Benfica står upp väl

Paris SG har också de nytt på tränarposten i Cristophe Galtier och även han har fått en start nästan helt utan resultatmässiga motgångar. Man har vunnit båda sina inledande matcher Champions League och nu väntar således en tidig gruppfinal.

I och med 2-1-seger mot Nice i lördags kommer PSG med sju raka segrar i bagaget. På hela säsongen har det bara blivit ett enda poängtapp och man är, precis som Benfica, obesegrade så här långt.

I CL inledde man med att slå Juventus med 2-1 hemma och senast kunde man vände ett 1-0-underläge borta mot Maccabi Haifa till seger med 1-3.

Vi har alltså att göra med två formstarka lag som gör upp om förstaplatsen i den här gruppen. PSG gäller ändå som relativt klara favoriter då ett spel på att Benfica vinner ger omkring 4.40 gånger insatsen.

Alla PSG-stjärnor verkar inte vara bästa vänner, men det har, i alla fall inte än så länge, påverkat det sportsliga. På pappret är man förstås det bättre laget här, men man ställs mot ett välorganiserat och svårslaget Benfica på bortaplan. Jag finner anledning att tro att hemmalaget kommer kunna stå upp väl i den här matchen och lockas därför av ett underspel. Mitt spel blir att det kommer göras under 3.5 mål totalt till 1.67 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3.5 mål
Odds: 1.67
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, onsdag 5 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: