Speltips Bodö/Glimt – Dinamo Zagreb 16/8: Fördel hemmalaget

Martin Efvergren Publicerat: 16 August 2022

De norska mästarna Bodö/Glimt ställs mot de kroatiska mästarna Dinamo Zagreb i kvalet till Champions League. Den första matchen spelas tisdagen den 16 augusti 2022 med avspark kl 21:00.

Bodö/Glimt – Dinamo Zagreb

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bodö/Glimt är kort och gott ett unikum i den här branschen som vi kallar fotboll. Den lilla klubben från Nordnorge har vunnit den norska ligan två år i rad och förra säsongen gjorde man sig definitivt ett namn även på Europeisk nivå.

Den här säsongen inledde man lite sämre i Eliteserien då man under de första omgångarna samtidigt var mitt i ett Conference League-slutspel. Efter sommaruppehållet har man dock trummat igång ordentligt igen och man kommer nu till den här matchen med sex segrar och ett kryss på de sju senaste matcherna om vi räknar in alla tävlingar.

I CL-kvalet har man i tur och ordning slagit ut KI, Linfield och Zalgiris för att ta sig fram till den här sista kvalomgången.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

16-0 på tre hemmamatcher

Dinamo Zagreb kunde bärga sin ligatitel då man vann den kroatiska ligan med sju poängs marginal före Hajduk Split förra säsongen. Man kommer nu till den här matchen från ett rivalmöte mot just Hajduk Split i lördags …

I CL-kvalet har Dinamo Zagreb slagit ut två motståndare på vägen fram till den här rundan. Man inledde då med att slå ut makedonska Shkupi med totalt 3-2. Därefter svarade man för två övertygande insatser då man vann både borta och hemma mot bulgariska Ludogorets.

Dinamo Zagreb kommer nu från en tuff batalj i lördags och ställs nu tre dagar senare inför en bortamatch som är en av de tuffare man kan tanka sig.

Bodö/Glimt har inte övertygat på bortaplan i det här CL-kvalet men hemma på Aspmyra har man varit omutliga. På de tre hemmamatcherna man har spelet i det här kvalet är målskillnaden totalt 16-0.

Även om Kjetil Knutsens manskap inte kan chocka en motståndare på samma sätt som man gjorde mot Roma i höstas så är de alltjämt oerhört svårstoppade. Som jag ser det bör Bodö/Glimt ha goda chanser att vinna den här matchen. Mitt spel blir Bodö/Glimt 0 (asian handicap) till 1.66 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Bodö/Glimt 0 (asian)
Odds: 1.66
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, tisdag 16 augusti 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: