Speltips Bodö/Glimt – KI Klaksvik 6/7: CL-kval

Norska Bodö/Glimt gästas av KI Klaksvik från Färöarna i kvalet till Champions League. Matchen spelas onsdagen den 6 juli 2022 med avspark kl 18:00.

Bodö/Glimt har tagit både Norge och Europa med storm de senaste åren, men än så länge har man inte riktigt fått det att lyfta den här säsongen. Samtidigt som den norska ligan drog igång våras var man mitt i slutspelet av Conference League och det lär ha bidragit till att man tappade en del poäng i Eliteserien.

Efter 12 spelade matcher har man tagit 19 poäng vilket ger en sjätte plats i Eliteserien. Därmed är man elva poäng efter serieledande Lilleström.

Inför mötet mot Odd i lördags hade man vunnit fyra raka matcher efter sommaruppehållet. Två av dessa i ligan och två i cupen och totalt var målskillnaden 10-0. Formen såg med andra ord god ut, men man föll ändå, något överraskande, med 3-2. Detta efter att Odd avgjort matchen på straff på tilläggstid.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bodö/Glimt höjer sig

KI Klaksvik är regerande mästare i den färöiska högstaligan och har kopplat greppet om serieledningen även den här säsongen. Faktum är att man inte har förlorat en enda match sedan oktober i höstas.

Främste utmanare till KI Klaksvik är Vikingur som är sex poäng efter när 15 omgångar är spelade. De båda topplagen möttes i slutet av maj och den matchen slutade 0-0. Därefter har KI Klaksvik vunnit fyra raka matcher. Senast i onsdags besegrade man NSI med 4-2.

Bodö/Glimt, som har besegrat Roma med 6-1 och slagit ur Celtic i Conference League, har förstås skaffat sig ovärderliga erfarenheter när det kommer till den här typen av matcher. Visserligen har man inte fördelen av att slå ur underläge i den här matchen utan här gäller man som stora favoriter. Ett rakt spel på hemmalaget ger endast omkring 1.08 gånger insatsen.

Kjetil Knutsens manskap har en nivå och ett tempo i sig som KI lär få svårt att hänga med i. Bodö/Glimt har inte sett lika vassa ut den här säsongen, men jag tror att man kommer plocka fram det lilla extra när siktet är inställt på en plats i Champions League. Mitt spel blir att Bodö/Glimt gör över 2.5 mål till 1.68 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 15oo kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Bodö/Glimt över 2.5 mål
Odds: 1.68
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:00, onsdag 6 juli 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: