Speltips Brann – Rosengård 21/9: Women´s Champions League

Martin Efvergren Publicerat: 21 September 2022

De norska serieledarna SK Brann och de svenska serieledarna FC Rosengård gör upp i kvalet till Women´s Champions League. Matchen spelas onsdagen den 21 september 2022 med avspark kl 18:00.

Brann – Rosengård

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. CASINO-TIPS

SK Brann (tidigare Sandviken) har en fin säsong bakom sig i den norska Toppserien. Efter 20 spelade seriematcher har man bara åkt på en förlust och man toppar just nu mästerskapsserien där grundseriens fyra bästa lag gör upp.

Brann vann grundserien med fyra poängs marginal ner till Rosenborg och det var också de två lag som gjorde upp i Bergen i lördags. Det slutade då 1-1, vilket gör att Brann bibehåller greppet om ligatiteln med fyra matcher kvar att spela.

Efter Rosenborg väntar nu så Rosengård från Malmö i kvalet till Women´s Champions League. Här gör de upp i ett dubbelmöte om en åtråvärd plats i CL-gruppspelet och returen spelas i Malmö om en veckan.

Fördel Rosengård

FC Rosengård är regerande svenska mästare och de har kopplat ett visst grepp om titeln även den här säsongen. Efter 20 spelade matcher har man tagit 48 poäng och är därmed två poäng före Linköping.

I fredags kunde man hemmabesegra Kalmar med klara 6-2, men annars har det inte gått helt spikrakt i rätt riktning. I omgången dessförinnan föll man med 2-0 borta mot Hammarby och det var inte så länge sedan man åkte på torsk uppe i Piteå.

Förväntningarna är höga på Renée Slegers FC Rosengård och även om maskineriet har hackat ibland så toppar man likväl tabellen. Nu stundar så en riktig värdemätare då man ska försöka kvalificera sig för Champions League där Norges bästa lag står för motståndet.

Rosengård har mer erfarenhet av den här typen av matcher och man går in i den här matchen som favoriter. Just erfarenheten talar till svenskornas fördel och även om de har blandat och gett en del den här säsongen så har de också visat att högstanivån är hög. Det spelet behöver de plocka fram nu när det behövs som mest och det tror jag att man har förmågan att göra. Mitt spel blir därför en rak tvåa, att FC Rosengård vinner till 2.05 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Rosengård vinner
Odds: 2.05
Bolag: bet365
Spelstopp: 18:00, onsdag 21 september 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: