Speltips Celtic – Real Madrid 6/9: Formstarka

Martin Efvergren Publicerat: 6 September 2022

Celtic tar emot de regerande CL-mästarna Real Madrid i den första omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas tisdagen den 6 september 2022 med avspark kl 21:00.

Celtic – Real Madrid

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

De skotska mästarna Celtic FC har fått en utmärkt start på säsongen. Efter sex ligamatcher har man tagit full pott med en målskillnad på totalt 25-1. Därtill kommer man från ett Old Firm i lördags där man körde över Rangers.

Celtic återtog tronen som skotska mästare med fyra poängs marginal ner till Rangers förra säsongen. I helgens derby visade man på nytt vilka som är bäst i Glasgow då man slog Rangers med klara 4-0 på Celtic Park.

Celtic går nu in i Champions League med sju raka segrar under säsongsinledningen och prövas nu direkt mot tuffast tänkbara motstånd då de mästarna Real Madrid gästar. Övriga motståndare i gruppen är RB Leipzig och Shakhtar Donetsk.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ingen enkel bortamatch

Real Madrid kommer från en säsong med idel framgångar och det kan nog vara tufft att svara upp mot även för en klubb av deras kaliber. Av säsongsinledningen att döma finns det dock inga tecken på att man har tappat hungern att vinna.

Precis som Celtic så har Real Madrid radat upp sina segrar inledningsvis. Man slog Frankfurt i Supercupen och därefter har det blivit fyra vinster på de fyra första omgångarna i La Liga.

I de två senaste matcherna har det emellertid varit med liten marginal som Carlo Ancelottis manskap tagit sina trepoängare. I lördags gick man en jämn fight hemma mot Real Betis där man, tack vare en stark andra halvlek, kunde vinna med 2-1. Dessförinnan var det två Benzema-mål i slutminuterna som gav en 3-1-seger borta mot Espanyol.

Real Madrid gäller nu, trots bortaplan, som klara favoriter inför den här matchen. Ett rakt spel på gästerna ger endast omkring 1.58 gånger insatsen.

Celtic lär komma till den här matchen med en god känsla och hemmastödet kommer garanterat inte vara lågmält. De har öst in mål under säsongsinledningen och de ställs mot Real Madrid som har släppt in mål i samtliga ligamatcher så här långt.

Det är förstås en helt annan sak för Celtic att göra mål mot skotskt motstånd, men jag tror ändå att man har chansen att åtminstone störa mästarna från Madrid här. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.75 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.75
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, tisdag 6 september 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: