28 april 2019 Manchester United Chelsea Speltips

Speltips Chelsea – Dinamo Zagreb 2/11: Redan klara

Chelsea har redan garanterat förstaplatsen i gruppen då gruppjumbon Dinamo Zagreb kommer på besök till Stamford Bridge.

Efter en lite skakig start på sitt Champions League-äventyr så har Chelsea hämtat sig med råge och är klara vinnare i gruppen efter fem spelade omgångar. Det var nämligen inga andra än just Dinamo Zagreb som lyckades besegra Chelsea i den första omgången hemma i Kroatien, vilket de inte har lyckats bygga vidare på än så länge.

De tre senaste matcherna ute i Europa har alla resulterat i vinst för Chelseas del och de två segrarna mot Milan visade klart och tydligt att Chelsea är det starkaste laget i gruppen. Chelsea har nu sitt på det torra med andra ord och kan nog passa på att rotera en del spelare med tanke på deras viktiga möte mot Arsenal på söndag.

Ligaspelet har nämligen inte gått lika smidigt för Chelseas del, där de nu har tre raka matcher utan vinst. Två kryss mot Brentford och Manchester United följdes senaste helgen upp av en klar 1-4-förlust borta mot ett piggt Brighton.

De kan tappa ytterligare mark i ligaspelet ifall de inte lyckas vända på trenden mot Arsenal, men lär samtidigt vilja ta revansch på Dinamo Zagreb då förlusten där innebar att Thomas Tuchel fick packa väskorna.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Dinamo Zagreb är numret för litet

Gästerna ska inte ha mycket att hämta på Stamford Bridge, alldeles oavsett om det får möta en reservbetonad elva eller inte. Milan gjorde processen kort nere i Kroatien i den förra omgången och körde över Dinamo Zagreb med klara 4-0. Bortsett från den överraskande vinsten mot Chelsea så har de inte visat upp särskilt mycket i gruppen efter det.

Kroaterna har dock fortfarande en chans att ta sig vidare till Europa League, ifall de mot förmodan skulle vinna här samtidigt som Milan skulle lyckas besegra Salzburg hemma. För att lyckas så kommer de att behöva lägga in en ny växel och Chelsea lär inte bli tagna på sängen som sist.

De får helt enkelt sätta sitt hopp till att Chelsea fortsatt kommer att vara lite skakiga, som de har varit i ligaspelet, och att de vilar många startspelare inför helgen.

Med tanke på att vi inte riktigt vet vilket lag som Chelsea kommer att ställa upp med så är det inte helt lätt att spela på 1X2-marknaden, där Chelseas odds ändå är väldigt låga. Vi spelar istället på underspelet här för de väldigt lockande 2.42 som Lucky Sports erbjuder. Ett roterande Chelsea utan särskilt stor motivation möter ett Dinamo Zagreb som bara har stått för fyra mål totalt hittills. Det känns som ganska goda förutsättningar när oddsen ser ut som de gör.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2.42
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: