9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips Club Brugge – Atletico Madrid 4/10: Undervärderade

Tabellettan Club Brugge tar emot Atletico Madrid i den tredje omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas tisdagen den 4 oktober 2022 med avspark kl 21:00.

Club Brugge – Atletico Madrid

Champions League
Hämta bonus!
18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Club Brugge hade det tufft då man hamnade i dödens grupp i Champions League förra säsongen. Den här säsongen är förutsättningarna gynnsammare och man har visat att man verkligen blir att räkna med. Efter två spelade matcher står de belgiska mästarna på full pott och noll insläppta mål, vilket gör att man toppar gruppen inför den tredje rundan.

Club Brugge inledde med att besegra Bayer Leverkusen med 1-0 på hemmaplan. Därefter stod man för en än mer imponerande insats då man kunde köra över Porto med 4-0 på bortaplan.

I ligaspelet har det inte gått riktigt lika bra då man är fem poäng efter Antwerpen i tabelltoppen. Efter segern mot Porto föll man med 3-0 mot Standard Liege. I helgen studsade man sedan tillbaka och vann med samma siffror mot Mechelen.

Atleti gäller som favoriter

Atletico de Madrid har fått en helt okej start på säsongen, men precis som förra säsongen blandar man och ger lite för mycket. Efter sju omgångar i La Liga har man tagit 13 poäng och i Champions League har det blivit en seger och en förlust.

Man inledde CL-gruppspelet med att möta Porto hemma och det blev en match där allt hände på tilläggstid. Samtliga mål gjordes efter den 90:e minuten och det var Atleti som gick segrande med 2-1. I den andra matchen borta mot Leverkusen skulle det också avgöras i slutskedet, men då var det tyskarna som gjorde två sena mål som gav slutresultatet 2-0 till Leverkusen.

Efter att ha förlorat i derbyt mot Real Madrid innan landslagsuppehållet fick Atletico Madrid en bra omstart i lördags. Detta då man kunde bortaslå Sevilla med 2-0.

Nu väntar så ett Club Brugge som har sett starka ut i de två första matcherna. Carl Hoefkens är ny tränare för säsongen och han ser verkligen ut att ha fått ihop laget på ett bra sätt. Trots det är det gästerna från Madrid som gäller som favoriter hos spelbolagen inför den här matchen.

Ett rakt spel på hemmalaget ger omkring hela 3.80 gånger insatsen. Det tycker jag är väl tilltaget, i synnerhet med tanke på Club Brugges insats mot Porto senast och med två segrar i ryggen kan de spela utan press.

På pappret är förstås Atletico Madrid det mer meriterade laget, men som jag ser det bör belgarna ha goda chanser till poäng i det här mötet. Mitt spel blir att Club Brugge klarar minst oavgjort till 1.79 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: 1X
Odds: 1.79
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, tisdag 4 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: