8 februari 2020 Dortmund Leverkusen Speltips

Speltips Dortmund – Manchester City 25/10: Gruppfinal

Borussia Dortmund och Manchester City gör upp i den näst sista omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas tisdagen den 25 oktober 2022 med avspark kl 21:00.

Dortmund – Manchester City

Champions League
Hämta bonus!
18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21. Min. 1,80 odds. Regler & villkor gäller. stodlinjen.se. Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

Inför den femte omgången av Champions Leagues gruppspel toppar Manchester City grupp G med sina tio poäng. De har därmed redan säkrat vidare avancemang medan Borussia Dortmund, som står på sju poäng, har möjlighet att göra detsamma den här omgången.

Dortmund stod för en fin insats då man föll med 2-1 borta mot Manchester City för en dryg månad sedan. Därefter har man mött Sevilla i två matcher där man fått med sig fyra poäng. Man slog spanjorerna med 4-1 borta och senast blev det 1-1 i Dortmund.

I Bundesliga har man blandat och gett en hel del, men man kommer från en övertygande 5-0-seger hemma mot Stuttgart i lördags.

Öppen matchbild

Manchester City har i stunder sett överjordiskt bra ut, men den senaste tidens resultat har ruckat lite på den bilden. Man föll med 1-0 mot Liverpool och det blev bara 0-0 borta mot FC Köpenhamn i den senaste omgången av Champions League. En förmildrande omständighet var förstås att Sergio Gomez blev utvisad redan efter en halvtimme på Parken.

Hursomhelst kunde Man City ändå säkra vidare avancemang i Champions League och i lördags kunde man studsa tillbaka i Premier League. Detta då man kunde besegra Brighton med 3-1 på hemmaplan.

Borussia Dortmund har också de väldigt goda chanser att ta sig vidare och nu väntar en gruppfinal. För Man Citys del, som redan är klara för avancemang, är det fördelen som det ger att vinna gruppen som är moroten.

Pep Guardiola har möjlighet att rotera en del i startelvan, men jag räknar ändå med att de kommer att kunna ställa ett starkt lag på banan. Båda lagen borde vara relativt nöjda med ett kryss här, men det ligger inte i något av lagens natur att gå in med en defensiv inställning.

Jag finner anledning att tro att både Dortmund och Man City kommer att gå för segern och att förutsättningarna för en öppen matchbild är goda. Mitt spel blir att det görs över 2.5 mål totalt samt att båda lagen gör mål till 1.73 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål & BLGM
Odds: 1.73
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, tisdag 25 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: