20 januari 2018 Manchester City Newcastle Speltips

Speltips FC Köpenhamn – Manchester City 11/10: Fortsatt ojämnt

FC Köpenhamn ställs mot tuffast tänkbara motstånd då man gästas av Manchester City i den fjärde omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas tisdagen den 11 oktober 2022 med avspark kl 18:45.

FC Köpenhamn – Manchester City

Champions League
Till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

FC Köpenhamn lyckades kvala in till gruppspelet i Champions League, men i övrigt har den här säsongen varit motig så här långt. Efter en svag inledning i Superliga tog Jacob Neestrup över tränarposten inför den näst senaste omgången och har nu lett laget i tre matcher.

I Neestrups första match lyckades man besegra AGF med 1-0, men i lördags åkt man på ett nytt tungt poängtapp. Detta efter att Nordsjälland kvitterat till 1-1 på tilläggstid när lagen möttes på Parken i lördags. Därmed har FCK bara tagit 16 poäng på de 12 första ligamatcherna.

I Champions League har man plockat en poäng på tre matcher och den tog man i hemmamötet mot Sevilla. Förra veckan hade man dock, som väntat, inget att sätta emot när man föll med 5-0 borta mot Manchester City.

Klasskillnad

Manchester City går som tåget och kommer nu från tre raka utklassningssegrar på hemmaplan. Sedan Community Shield är man obesegrade och formen tycks bara bli bättre och bättre för varje vecka som går.

I Champions League har Pep Guardiolas manskap vunnit samtliga tre matcher. Då både Sevilla och FC Köpenhamn står på en poäng kan Man City säkra ett vidare avancemang redan i den här matchen där man förstås gäller som storfavoriter.

Pep roterade delvis i startelvan i förra veckans 5-0-seger mot FCK. Bland andra vilades De Bruyne och Foden som båda hade stor del i 4-0-segern mot Southampton i lördags. En spelare som Erling Haaland har dock spelat samtliga matcher och frågan är nu i vilken utsträckning man kommer att rotera i laget till den här matchen. Efter den här matchen väntar Liverpool borta på söndag.

Nästan oavsett vilken elva som Man City formerar talar det mesta för att man kommer att dominera och vinna utan större problem. FC Köpenhamn har inte hittat rätt och saknar både kvalitén och självförtroendet för att kunna mäta sig mot Europas, just nu, bästa lag. Mitt spel blir därför Manchester City -2.5 (asian handicap) till 2.02 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Man City -2.5 (asian)
Odds: 2.02
Bolag: bet365
Spelstopp: 18:45, tisdag 11 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: