Speltips inför Champions League-gruppspelet 2022/2023

Axel Sjödin Publicerat: 6 September 2022

Grupperna är lottade och snart drar Champions League-gruppspelet igång och vi har tittat närmare på spel inför premiäromgången.

Champions League-gruppspelet

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Europas fotbollsfinrum slår snart upp portarna och den sjätte september så drar gruppspelet igång. I vanligt ordning så är det Europas största klubbar som hör till favoriterna att vinna titeln, men fjolårets mästare återfinner vi först på en femte plats hos spelbolagen.

Vinnare av Champions League, odds från Lucky Sports:
Manchester City 2.50
PSG 3.55
Liverpool 3.70
Bayern München 4.30
Real Madrid 4.90
Tabell från Lucky Sports

Dessa fem klubbar är de som sticker ut från de övriga gällande favoritskapet i turneringen, och även om både Manchester City och Paris Saint-Germain gång på gång har misslyckats med att kamma hem titeln så håller spelbolagen dem fortfarande som favoriter inför turneringen.

Det är inte konstigt att Manchester City fortsatt hålls så högt med tanke på hur de har sett ut i ligaspelet, men de verkar ibland ha saknat svar när matcherna inte går enligt plan i cupformat, vilket inte minst syntes mot fjolårets sensationella Real Madrid. PSG har också misslyckats många gånger om, trots höga förväntningar, men deras nya tränare Christophe Galtier verkar ha fått in en ny mentalitet i truppen och verkar kunna hantera superstjärnornas ego. De har sett ruskigt bra ut under säsongsupptakten och kanske kan det gå vägen i år.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Många blickar är riktade mot grupp C

Det finns flera tuffa och intressanta grupper men framförallt så är det grupp C som är iögonfallande tuff. Bottenseedade Viktoria Plzen har fått en riktig mardrömslottning då de har hamnat i samma grupp som Bayern München, Barcelona och Inter.

Det lär bli en väldigt hård konkurrens kring avancemang i gruppen och samtliga tre lag när vilja revanschera sig efter fjolårssäsongens misslyckanden. Bayern München och Barcelona var faktiskt i samma grupp även under förra säsongens upplaga, där Barcelona åkte ut redan i gruppspelet för första gången på 21 år. De har dock storsatsat i sommar och lär göra allt för att det inte ska hända igen och denna gången så har de Robert Lewandowski på sin sida istället.

Men gruppen är ännu tuffare nu med Serie A:s kanske bästa lag i form av Inter som konkurrent. Inter har dock inte haft några större framgångar i Europa under senare år och är också mycket riktigt tippade att bli trea i gruppen.

Vinnare av grupp C, odds från Lucky Sports:
Bayern München 1.63
Barcelona 2.65
Inter 8.00
Viktoria Plzen 120.00

Bayern München får dock fortsatt ses som starkast, trots tappet av Lewandowski. Barcelona lär nog inte falla lika platt mot den tyska maskinen som senast, men Bayern har inlett säsongen otroligt starkt och Sadio Mané verkar redan ha hittat rätt i klubben, samtidigt som Barcelona lär få det svårt att vara lika jämna med så många förändringar i laget. Vi spelar alltså på att Bayern München vinner grupp C för 1.63 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Bayern München vinner grupp C
Odds: 1.63
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 6:e september
TV: 
Stream:  cmoresport logo