Streama Milan Inter

Speltips Inter – Barcelona 4/10: Pressat hemmalag

Ett Inter som inlett säsongen svagt tar emot Barcelona i den tredje omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas tisdagen den 4 oktober 2022 med avspark kl 21:00.

Inter har inte levt upp till de höga förväntningarna i Serie A så här långt. Man har förlorat tre av sina fyra senaste ligamatcher och läget är nu pressat för Simone Inzaghi och hans manskap.

I lördags inledde man lovande i hemmamötet mot Roma. Man tog kommandot i matchen och ledningsmålet kom fullt rättvist efter en halvtimme. Men Roma kunde kvittera och sedermera vända till seger med 2-1 och det är lätt att konstatera att Inter saknar både självförtroende och struktur i sitt spel för närvarande.

I Champions League ser förutsättningarna därtill tuffa ut. Efter att man förlorat med 2-0 hemma mot FC Bayern är man nu i stort behov av tre poäng då man gästas av FC Barcelona.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Barcelona

Barcelona hade en del avbräck inför bortamötet mot Mallorca i lördags. Även om spelare som Koundé, de Jong och Bellerin saknades kunde Xavi, som vanligt, formera en väldigt stark startelva. Prestationen var dock inte en av de bättre den här säsongen, men man kunde ändå se till att vinna med 1-0.

I denna dödens grupp i Champions League är det jämnt mellan Barcelona och Inter inför den här matchen. Båda har slagit Viktoria Plzen, men förlorat mot FC Bayern och viktiga poäng står nu på spel.

Som jag ser det är det emellertid, trots bortaplan, klar fördel Barcelona inför det här mötet. De gjorde en ganska bra insats insats borta mot Bayern Munchen senast och i La Liga har man övertygat så här långt. Samtidigt talar det mesta för att man kommer bli bättre och bättre ju mer kontinuitet det här stjärnspäckade laget får.

Inter ser ut att ha tappat det mesta av det man tidigare hade och jag har mycket svårt att se att man kommer att kunna resa sig här. Barcelona har ett gyllne läge att sänka ett bräckligt Inter och jag tror att man kommer att ta den. Mitt spel blir därför en rak tvåa, att Barcelona vinner till 1.85 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Barcelona vinner
Odds: 1.85
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, tisdag 4 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: