Streama Milan Inter

Speltips Inter – Viktoria Plzen 26/10: På uppgång

Inter tar emot jumbon Viktoria Plzen i den näst sista omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas onsdagen den 26 oktober 2022 med avspark kl 18:45.

Med två matcher kvar att spela av Champions Leagues gruppspel har Inter kopplat greppen om andraplatsen i grupp C. Med sina sju poäng är man tre poäng före Barcelona och har nu goda chanser att åtminstone hålla det avståndet intakt då man tar emot ett Viktoria Plzen som har kammat noll.

Inter säsongsinledning har varit motig, men hemmasegern mot Barcelona i början av oktober var en positiv vändpunkt. Därefter har man vunnit tre raka ligamatcher i Serie A och i den senaste omgången av CL fick man med sig 3-3 från Camp Nou.

Det blev en dramatisk avslutning i den matchen och likadant blev det i helgen då Inter besegrade Fiorentina borta med 4-3. Detta efter att hemmalaget kvitterat till 3-3 på tilläggstid, men Mkhitaryan replikerade direkt i matchens sista sekunder.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Viktoria Plzen räcker inte till

Det var en stor bedrift av de tjeckiska mästarna Viktoria Plzen att ta sig till gruppspelet i Champions League. Väl här har man dock, som väntat, inte kunnat konkurrera i dödens grupp.

Man stod för sin kanske bästa insats när man tog emot Inter för en dryg månad sedan, men chanserna i den matchen spolierades av att man drog på sig en utvisning i början av andra halvlek. Inter vann då till slut med 2-0.

Sedan dess har Viktoria Plzen mött FC Bayern i två raka matcher. Senast föll man med 4-2 hemma och dessförinnan blev det stryk med 5-0 i Munchen.

Viktoria Plzen har levt mycket på sin solida defensiv, men på den här nivån har man inte lyckats stå pall. På sina fyra matcher i den här gruppen har man släppt in totalt 16 mål och jag tror att man kommer få det tufft även här.

Inter har äntligen fått lite medvind och kommer nu förstås vara fullt påkopplade för att vinna och gärna med god marginal. Jag finner anledning att tro att man kommer leverera på nytt och mitt spel blir att Inter gör över 2.5 mål till 1.72 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Inter över 2.5 mål
Odds: 1.72
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:45, onsdag 26 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: