Speltips Juventus – Benfica 14/9: Tillknäppt

Martin Efvergren Publicerat: 14 September 2022

Ett alltmer pressat Juventus tar emot Benfica i den andra omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas onsdagen den 14 september 2022 med avspark kl 21:00.

Juventus – Benfica

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

På Juventus sju första matcher den här säsongen har det bara blivit två segrar. Med tanke på att man också kommer från en mindre lyckad säsong börjar läget nu bli alltmer pressat för Massimo Allegri och hans manskap.

Det blev bara 2-2 i hemmamötet mot Salernitana i lördags, vilket var Juventus fjärde kryss i Serie A efter sex matcher. Man kan emellertid ta med sig att man stod för en uppryckning i den andra halvleken. Juve lyckades då vända ett 2-0-underläge efter att Bonucci kvitterat på tilläggstid.

Förra veckan stod man för en helt okej insats i Champions League då man föll med 2-1 borta mot gruppfavoriten PSG. Det ska också sägas att skadeläget, till viss del, ursäktar Juventus sämre säsongsinledning. För tillfället är spelare som Di Maria, Chiesa, Locatelli, Pogba och Szczesny inte tillgängliga.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Juventus favoritskap är lågt

Hos Benfica ser det mesta betydligt ljusare ut. Nye tränaren Roger Schmidt har fått en lysande start då man vunnit samtliga sina elva tävlingsmatcher den här säsongen. I ligaspelet har man vunnit alla sina sex matcher och i Champions League har man stått för övertygande insatser i både kval- och gruppspel.

Förra veckan tog man emot Maccabi Haifa i en match som man kunde dominera och vinna med 2-0. I helgen kunde man sedan besegra Famalicao borta med 1-0, vilket gör att man toppar Primeira Liga som enda lag som tagit full pott.

Vi har alltså att göra med ett Benfica som mår väldigt bra och ett Juventus vars status är mer tveksam. Det märks också om vi ser till oddssättningen där ett rakt spel på hemmalaget ger hela 2.30 gånger insatsen.

Juventus är mest pressade att vinna och hemmapubliken lär förvänta sig att man ska ta kommandot i den här matchen. Anfallsspelet har dock sett ganska syrefattigt ut under en lång tid och känslan är att Benfica mycket väl kan få med sig poäng från den här matchen.

Förutsättningarna gör att jag finner anledning att tro på en mer tillknäppt tillställning där inget av lagen vill riskera att blotta sig bakåt. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.90 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.90
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, onsdag 14 september 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: