Speltips Torino Juventus

Speltips Juventus – Maccabi Haifa 5/10: Måstematch

Juventus och Maccabi Haifa har kammat noll inför det här mötet i den tredje omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas onsdagen den 5 oktober 2022 med avspark kl 21:00.

Juventus har problem och nu är man piskade att vinna om chansen till avancemang i Champions League ska leva vidare. Man har förlorat sina två inledande matcher och i Serie A har man redan halkat efter. Kanske var dock insatsen i lördags en liten vändpunkt.

Inför mötet mot Bologna i söndags hade Juventus bara tagit två poäng på de fem föregående matcherna om vi räknar in Champions League. Där kunde man så få det offensiva spelet, som tidigare varit väldigt krampaktigt, att lossna något då man vann med klara 3-0.

I CL-premiären stod man för en helt okej insats borta mot PSG, men man föll ändå rättvist med 2-1. Den andra matchen blev dock en stor besvikelse då man föll med samma siffror hemma mot Benfica och därmed har man nu hamnat i en besvärlig sits.

Juventus hanterar pressen

De israeliska mästarna Maccabi Haifa kunde ta sig till det här CL-gruppspelet efter ett par imponerande insatser i kvalet. Man slog då, bland annat, ut Olympiakos och Röda Stjärnan och att de har tagit sig hit är en stor bedrift.

Som väntat har man dock haft det tufft i de två inledande matcherna, men man har ändå stått upp på ett bra sätt. Man inledde med att förlora med 2-0 borta mot Benfica och senast kunde man åtminstone skaka PSG lite grann inledningsvis. Man tog då ledningen i den matchen, men gästerna kunde sedermera vända och vinna med 3-1.

Efter sex spelade ligaomgångar toppar Maccabi Haifa den israeliska ligan. Nu kommer man från en seger med 2-0 hemma mot Maccabi Tel Aviv i lördags.

Vi har nu att göra med två lag i stort poängbehov, men det är förstås Juventus som har den stora pressen på sig. Juve gäller också som stora favoriter då ett spel på hemmalaget endast ger omkring 1.30 gånger insatsen.

Massimo Allegri är hårt kritiserad och segern mot Bologna ger väl inte direkt någon arbetsro att tala om. Nu sätts förmågan att bedriva ett konstruktivt anfallsprov på prov på nytt och jag tror ändå att man har ganska goda förutsättningar att lyckas luckra upp detta Maccabi Haifa.

Israelerna har visserligen visat sig vara en lurig motståndare även på den här nivån, men försvarsspelet är inte deras främsta styrka. Därför tror jag att Allegris manskap löser den här uppgiften och mitt spel blir att Juventus vinner och att det görs över 2.5 mål totalt till 1.77 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Juventus vinner & över 2.5 mål
Odds: 1.77
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, onsdag 5 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: