18 februari 2020 Dortmund PSG Speltips

Speltips Juventus – PSG 2/11: Inväntar slutsignalen

För att vara två så stora namn som möts så är det ovanligt lite spänning när Juventus och PSG ställs mot varandra i Turin.

Att säsongen har varit en besvikelse hittills för Juventus är ingen hemlighet och ingen lär ha särskilt höga förväntningar inför det stundande stormötet mot PSG på onsdag. PSG och Benfica toppar båda gruppen på elva poäng vardera medan Juventus och Maccabi Haifa ligger i botten med tre vardera.

Båda lagen slåss därmed för position i tabellen fortfarande, även om Juventus utträde ur turneringen redan står klart. Det har varit en oerhört förödmjukande Champions League-sejour för Juventus del som har körts över av Benfica och har förlorat mot Maccabi Haifa i Israel. Både Allegri och svartvita supportrar lär bara längta till detta är över då de troligtvis lär avancera till Europa League på målskillnad oavsett, om inte israelerna skulle stå för en rejäl skräll och ta poäng av ett formstarkt Benfica.

Det var åtta år sedan Juventus sist åkte ut ur gruppspelet i Champions League och Massimiliano Allegri sitter egentligen endast kvar på sin post på grund av Juventus lednings misstag att ge honom ett långtidskontrakt och det ekonomiska trångmålet de har hamnat i. Förutsättningarna är inte de bästa med långtidsskadade Federico Chiesa och Paul Pogba, samtidigt som Angel Di Maria också har skadat sig, men problemen är många och stora hos Juventus i nuläget.

Den gamla damen har i alla fall börjat rada upp segrar mot sämre motstånd i ligaspelet och håller sig inom rimligt avstånd till topp fyra fortfarande.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

PSG har bra förutsättningar för gruppvinsten

Bättre går det för PSG som i vanlig ordning har tagit en ganska bekväm ledning i Ligue 1 och nu återigen har fullt fokus på Europa och deras efterlängtade Champions League. Det finns en annan aura kring årets PSG och en ny tro på vad de kan åstadkomma under Christophe Galtier som ryktas kunna hantera stora egon på ett väldigt bra sätt.

Deras två kryss mot Benfica i de två senaste omgångarna lämnar dock en del frågor, även om Benfica har spelat väldigt bra fotboll under gruppspelet. På grund av en bättre målskillnad så har de dock väldigt bra förutsättningar för att lyckas avsluta gruppen som segrare oavsett. Deras 7-2-överkörning av Maccabi Haifa senast lade grunden för det.

PSG har inte haft särskilt stora framgångar på bortaplan i Turin tidigare år, men i år är nog året som de borde kunna ändra på den saken med tanke på vilket skick som Juventus är i nu. Den gamla damen behöver verkligen växla upp för att rädda sin heder i Europa, men mot just PSG kommer de nog få det svårt att räcka till. För 1.63 så är det ändå ganska bra spelvärde på bortasegern här, med tanke på hur bleka Juventus har sett ut i många stormatcher och hur enkelt de blev bortstädade av Milan tidigare i oktober.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: PSG vinner
Odds: 1.63
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: