18 februari 2020 Atlético Madrid Liverpool Speltips

Speltips Liverpool – Benfica 13/4: Kvartsfinal

Liverpool leder med 3-1 mot Benfica inför returen av den här kvartsfinalen i Champions League. Matchen spelas onsdagen den 13 april 2022 med avspark kl 21.00.

Liverpool har inte ont om betydelsefulla matcher för tillfället. I söndags spelade man seriefinal på bortaplan mot Manchester City där man lyckades få med sig en poäng. Därmed toppar Man City fortsatt Premier League med en poängs marginal till Liverpool.

Nu väntar så returmötet mot Benfica i kvartsfinalen av Champions League. Här har man alltså 3-1 att gå på och gäller som gigantiska favoriter att ta sig till semifinal.

På lördag ställs man sedan åter mot Man City i semifinalen av FA-cupen och därefter rullar det vidare med rivalmöte mot Man United och derby mot Everton i Premier League.

Liverpools spelschema är med andra ord maxat och frågan är nu om Jurgen Klopp kommer välja att rotera något i startelvan här.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Liverpool vill spara på krafterna

Liverpool var det bättre laget mot Benfica i Lissabon men portugiserna var inte alls ofarliga. Darwin Nunez visade återigen sin målfarlighet då han satte reduceringen till 1-2 i början av den andra halvleken. I den 87:e minuten kunde så Luis Diaz sätta det avgörande 3-1-målet vilket ser ut som ett ointagligt övertag.

Att Benfica har tagit sig till den här kvartsfinalen är en skräll. Deras säsong har annars inte varit någon dans på rosor. I Primeira Liga är man långt efter både Sporting och Porto och ser av allt att döma ut att bli trea. Men i Champions League har man alltså lyckats bättre där segern mot Ajax med 1-0 på bortaplan nog är den största bedriften.

Liverpool gäller nu som stora favoriter hos spelbolagen. Ett rakt spel på hemmalaget ger omkring 1.32 gånger insatsen.

Liverpool kommer från en krävande bortamatch mot Manchester City och deras intensiva spelschema bara fortsätter den här månaden. Den faktorn tror jag talar för att den här matchen kommer få ett lägre tempo. Liverpool lär komma att dominera matchbilden men de har inga direkta incitament för att försöka dra upp tempot.

Liverpools ambition torde vara att försöka spela av den här matchen utan att behöva tömma sig fullständigt. Det gör att jag finner anledning att tro att det kommer bli en mer tillknäppt matchbild. Mitt spel blir att det kommer göras under 3.5 mål totalt till fina 1.86 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3.5 mål
Odds: 1.86
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, onsdag 13 april 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: