18 februari 2020 Atlético Madrid Liverpool Speltips

Speltips Liverpool – Napoli 1/11: Gruppfinal

Liverpool och Napoli gör upp om gruppsegern i den sista omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas tisdagen den 1 november 2022 med avspark kl 21:00.

Med en match kvar att spela står det redan klart att Liverpool och Napoli kommer att ta sig vidare till åttondelsfinal. Det mesta talar också för att det blir Napoli som vinner gruppen då Liverpool måste vinna den här matchen med minst tre mål för att bli gruppetta. Detta då Napoli är tre poäng före Liverpool och vann med 4-1 när lagen möttes i Neapel.

Liverpool har i enstaka matcher kommit upp i den höga nivå som vi vant oss vid, men jämnheten i prestationerna saknas. I Champions League har man gjort det bra i matcherna mot Ajax och Rangers och nyligen besegrade man Manchester City på Anfield.

Men när man strax därefter förlorar mot bottenlagen Nottingham Forest och senast Leeds så närmar man sig inte direkt toppstriden i Premier League.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Mindre sprudlande

Liverpool har det kort sagt motigt och nu ställs man mot en klubb där allt genomsyras av medvind för tillfället. Napoli är obesegrade den här säsongen och kommer nu till den här gruppfinalen med 13 raka segrar bakom sig om vi räknar in både Serie A och Champions League. Det är en osannolikt stark säsongsinledning som Luciano Spallettis manskap har svarat för.

Samtidigt som Milan tappade poäng i helgen kunde Napoli slå Sassuolo med 4-0 och därmed leder man Serie A med fem poängs marginal efter 12 spelade ligamatcher. Nu talar det mesta för att man också kommer att säkra gruppsegern i CL.

När Napoli och Liverpool senast möttes i Neapel var det inget snack om vilka som var det bättre laget. Nu är frågan om italienarna kan komma ut med samma framåtlutade frenesi när de vet att det bästa för dem nog vore att, i första hand, stänga igen bakåt. En annan fråga är huruvida Liverpool kommer offra allt för att vinna den här matchen med minst tre mål när truppen redan är tungt skadebelastad.

Jag lutar åt att det här, givet förutsättningarna, inte kommer att bli en så sprudlande tillställning som det annars hade kunnat bli. Mitt spel blir att det kommer göras under 3.25 mål (asian handicap) till 1.80 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3.25 mål (asian)
Odds: 1.80
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, tisdag 1 november 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: