18 februari 2020 Atlético Madrid Liverpool Speltips

Speltips Liverpool – Rangers 4/10: Ihåligt

Ett Liverpool som inte står att känna igen gästas av Glasgow Rangers i den tredje omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas tisdagen den 4 oktober 2022 med avspark kl 21:00.

Det Liverpool som vi vant oss vid att strö superlativ över har lyst med sin frånvaro den här säsongen. Intensiteten, farten, presspelet finns inte där för tillfället och nu börjar det snart bli försent att vakna.

I lördags tappade man återigen poäng då mötet mot Brighton på Anfield slutade 3-3. Gästerna var definitivt förtjänta av att ta poäng i en match där Liverpool stundtals glimtade till, men som helhet var det ingen bra prestation. Därmed har man bara tagit tio poäng på de sju första matcherna i Premier League.

I Champions League åkte man på en överkörning i Neapel i premiären. Napoli fick Liverpool att se mediokra ut då man vann med 4-1. Därefter kunde Jurgen Klopps manskap resa sig och vinna med 2-1 hemma mot Ajax. Detta efter att Matip tryckt in en hörna i den 89:e minuten.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Defensiva brister

Glasgow Rangers stod för fina insatser i kvalet till Champions League, men i gruppspelet två första omgångar har man inte räckt till.

Man inledde med att få stryk med 4-0 borta mot Ajax och i därefter blev det förlust med 3-0 hemma mot Napoli. Det ska dock sägas att man var bra med i den senaste matchen, men en utvisning på James Sands i början av andra halvlek bidrog till att gästerna kunde ta över och, till slut, vinna klart.

I ligaspelet har Rangers tagit de poäng man ska ta, men i säsongens Old Firm blev det förlust med 4-0 mot Celtic. Det gör att man ligger på andra plats, två poäng efter lokalrivalerna. Man kommer från två raka segrar där man senast i lördags besegrade Hearts med 4-0.

Rangers har alltså kammat noll i det här gruppspelet och är därmed i stort poängbehov. Liverpool gäller dock som storfavoriter då ett rakt spel på hemmalaget endast ger omkring 1.16 gånger insatsen.

Liverpool står inte att känna igen, men den här matchen bör man kunna vinna på ren individuell kvalitet. Givet att de kommer leverera är det dock verkligen inte. Man har släppt in många enklare mål den här säsongen och jag tror att även Rangers kommer att kunna skapa en del lägen i den här matchen. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 2.00 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 2.00
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, tisdag 4 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: