28 februari 2017 Juventus Napoli

Speltips Maccabi Haifa – Juventus 11/10: Fördel gästerna

Ett Maccabi Haifa som kammat noll tar emot Juventus i den fjärde omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas tisdagen den 11 oktober 2022 med avspark kl 18:45.

Maccabi Haifa har stått för en imponerande säsongsinledning där man, via tre kvalrundor mot starkt motstånd, kunde ta sig till Champions Leagues gruppspel. Nu har de israeliska mästarna dock förlorat fyra av sina fem senaste matcher och frågan är om bränslet har börjat sina.

Att man har förlorat sina tre första matcher i CL-gruppspelet är förstås ingen skam då Benfica, PSG och Juventus stått för motståndet. I den senaste omgången räckte man inte till på bortaplan mot de sistnämnda då man föll med 3-1 i den matchen.

Förutom förlusterna i Champions League har man även förlorat två av sina tre senaste ligamatcher. Senast i lördags föll man med 1-0 borta mot Maccabi Bnei Raina efter att man åkt på en utvisning i slutet på den första halvleken.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Juventus löser tre poäng

Juventus var pressade att vinna mot Maccabi Haifa förra veckan och det trycket höll man för. De inledande förlusterna mot PSG och Benfica gör dock att man är fortsatt under tryck att vinna även den här returmatchen.

Inför helgens stormöte borta mot AC Milan var känslan att Juventus var lite på uppgång efter en svag säsongsinledning. Man hade slagit Bologna och Maccabi Haifa utan större problem dessförinnan, men på San Siro i lördags var man åter ganska bleka. Hemmalaget vann med 2-0 och Juve står därmed kvar på 13 poäng efter nio omgångar i Serie A.

Massimo Allegri har inte fått Juventus att lyfta och kritiken växer sig allt mer högljudd. Nu gäller det att få med sig tre poäng från Israel och därefter väntar ett Turinderby på lördag. Med andra två mycket viktiga matcher som behöver vinnas för att skapa lite arbetsro.

Juventus var det dominerande laget i mötet mot Maccabi Haifa förra veckan och gäller förstås som favoriter inför den här matchen. Med tanke på hur mycket bättre Juventus är på pappret så finner jag ändå ett spelvärde i en rak tvåa på den här matchen.

Juventus har det tufft för tillfället, men inte heller Maccabi Haifa har övertygat i sina senaste matcher. Jag finner anledning att tro att italienarna löser tre poäng här och mitt spel blir alltså rakt av att Juventus vinner till 1.80 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Juventus vinner
Odds: 1.80
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:45, tisdag 11 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: