Speltips Maccabi Haifa – Paris SG 14/9: Skyhöga favoriter

Martin Efvergren Publicerat: 14 September 2022

De israeliska mästarna Maccabi Haifa tar emot de franska mästarna PSG i den andra omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas onsdagen den 14 september 2022 med avspark kl 21:00.

Maccabi Haifa – Paris SG

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Maccabi Haifa kunde ro hem sin 14:e ligatitel förra säsongen och den här säsongen har man inlett starkt. Framförallt med tanke på att man lyckades kvalificera sig för gruppspelet i Champions League efter att ha slagit ut meriterade motståndare i kvalet.

På vägen fram hit kunde man, i tur och ordning, slå ut Olympiakos, Apollon och Röda stjärnan och att ta sig till Champions League är förstås en stor bedrift för en klubb som Maccabi Haifa. I premiären förra veckan räckte man dock inte riktigt till då man föll med 2-0 borta mot Benfica.

I ligaspelet har Maccabi Haifa inlett med fyra raka segrar. Senast i lördags besegrade man Sektzia med 3-1 på hemmaplan.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sundgren vs Neymar

Paris Saint Germain vann Ligue 1 utan större problem förra säsongen, men det räckte inte för att Mauricio Pochettino skulle få vara kvar. I den här klubben handlar det mesta om att vinna Champions League och inget annat är gott nog.

Nu är det så Cristophe Galtiers tur att försöka lyckas med som alla hans föregångare har misslyckats med, det vill säga att vinna den här turneringen. Förutsättningarna ser bättre ut än vad de gjorde vid den här tiden förra året. Då var det många nya spelare på en gång och därtill var man ordentligt skadedrabbade.

PSG har så här långt tagit sju segrar och ett kryss om vi räknar in förra veckans seger mot Juventus i CL. Mbappé rivstartade den matchen med två tidiga mål, men det blev till slut ”bara” en knapp 2-1-seger. I helgen bjöd man sedan inte heller på någon sprudlande underhållning då man besegrade Brest med 1-0 hemma.

PSG gäller nu som väldigt stora favoriter inför den här matchen. Ett spel på bortalaget ger endast omkring 1.14 gånger insatsen.

På pappret är det förstås stor skillnad då vi, som exempel på detta, kan anta att högerbacken Daniel Sundgren kommer att ställas mot Neymar på sin kant. Samtidigt har Maccabi Haifa verkligen gjort det bra CL-kvalet och jag tar inte för givet att det kommer att bli total utklassning.

Underskattning kan bli en faktor och i PSG:s senaste matcher har man inte riktigt fått det att stämma. Mitt spel blir att det kommer göras under 4 mål (asian handicap) till 1.66 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 4 mål (asian)
Odds: 1.66
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, onsdag 14 september 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: