20 januari 2018 Manchester City Newcastle Speltips

Speltips Manchester City – FC Köpenhamn 5/10: Klasskillnad

Manchester City är storfavoriter när man tar emot FC Köpenhamn i den tredje omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas onsdagen den 5 oktober 2022 med avspark kl 21:00.

Manchester City stod för en rejäl styrkedemonstration då man besegrade lokalrivalen Manchester United med 6-3 i söndags. Resultatet var till och med i underkant då känslan var att Man City hade kunnat vinna med mycket större marginal.

Erling Haaland fick spela hela derbymatchen och gjorde förstås hattrick. Annars valde Pep Guardiola att göra fyra byten i den 75:e för att spara på krafterna inför Champions League.

Efter de två segrarna mot Sevilla och Dortmund har Man City skaffat sig ett ypperligt läge att säkra sitt avancemang tidigt. Man möter nu ett mer beskedligt motstånd i FC Köpenham i två raka matcher och på förhand finns det ingenting som talar för något annat än att det kommer att rendera sex nya poäng.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

En omöjlig uppgift för FCK

Att ta sig till gruppspelet i Champions League är en framgång för FC Köpenhamn, men så mycket mer har man inte haft att jubla över den här säsongen. I Superliga har man inte fått spelet att stämma och man har redan hamnat på efterkälken.

Efter två raka förluster i ligan kunde man dock studsa tillbaka och vinna med 1-0 hemma mot AGF i söndags. Det var också nye tränaren Jacob Neestrups första seger för klubben.

Förhoppningen är nu att han ska kunna vända trenden och insatsen hemma mot Sevilla senast var ett steg i rätt riktning. Det mötet slutade mållöst och det lär krävas en minst lika disciplinerad insats om man ska kunna undan att bli förnedrade när man nu ställs mot det kanske tuffaste motståndet i världen för tillfället.

Manchester City gäller förstås som jättefavoriter inför den här matchen. Ett rakt spel på hemmalaget är knappt ens spelbart och frågan är väl egentligen bara med hur många måls marginal segersiffrorna kommer att bli.

Det enda som talar för att FC Köpenhamn ska undvika att bli utklassade är eventuell underskattning och eventuell rotation i startelvan. Det faktum att Pep inte bytte ut Haaland senast kan tala för att han kommer att vilas den här matchen.

Oavsett kan jag inte se något annat än att det här dessvärre är en omöjlig uppgift för ett FCK som inte är på topp för tillfället. Mitt spel blir Manchester City -3 (asian handicap) till 1.81 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Man City -3 (asian)
Odds: 1.81
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, onsdag 5 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: