Speltips Manchester City Bournemouth 15 juli 2020

Speltips Manchester City – Real Madrid 26/4: Champions League

Semifinalerna i Champions League drar igång och först ut är Manchester City mot Real Madrid på Etihad Stadium.

Det är två av fotbollens giganter som ställs mot varandra under tisdagskvällen, men precis som i den andra semifinalen så är engelsmännen tunga favoriter till att gå vidare. Att inleda på Etihad Stadium är verkligen ingen lätt uppgift för Real Madrid då Manchester City har varit obesegrade där under flera års tid.

I kvartsfinalen så mötte Manchester City den andra storklubben från Madrid och tog sig vidare med endast 1-0 i total målskillnad över två matcher. Det var verkligen inte vackert, men Pep Guardiola visade i returen att vinna är det som gäller och att City är beredda att spela väldigt cyniskt för att uppnå det. Scenerna under och efter matchen där Atlético Madrid-spelare inte kunde tygla sitt humör är någonting vi hoppas att slippa se igen.

I ligaspelet så är de inblandade i ett oerhört jämn titelstrid mot Liverpool där bara en poäng skiljer de båda lagen åt. Manchester City har stått för en otroligt stark vår, men enstaka kryss har gett det ostoppbara Liverpool möjligheten att ta ikapp. Dessa båda lag är verkligen på en egen nivå i världsfotbollen vad det verkar som i år.

Inför mötet mot Real Madrid så är det egentligen bara João Cancelo som är bekräftad på frånvarolistan då han är avstängd. Både Kyle Walker och John Stones är lite tveksamma till spel, men en av dessa lär nog behöva bli spelklar för att ersätta Cancelo.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Detta blir Real Madrids tuffaste prövning hittills

Även Real Madrid är ligaledare och är bara en poäng från att säkra den spanska ligatiteln. Det är med andra ord fullt fokus på Champions League för Marängernas del, vilket inte kan sägas för deras motståndare.

Det finns mycket att säga om Real Madrids väg till semifinalen. Matcherna har varit otroligt underhållande matcher när de har slagit ut både PSG och Chelsea på väg hit och Karim Benzema har varit fantastisk att beskåda under dessa dubbelmöten. Men stabilt har det knappast sett ut. Mot PSG kom de ikapp i sista halvleken genom tre mål under loppet av en kvart från Benzema och mot Chelsea höll de på att tappa vad som såg ut att vara en säker ledning, men kom tillbaka med sena mål återigen.

Real Madrid är onekligen ett oerhört starkt lag, men frågan är om deras champagnefotboll ledd av målsprutan Benzema räcker till för att rubba ett uträknat och nära komplett Manchester City. Spelbolagen tycks inte tro det och de håller engelsmännen som tunga favoriter på tisdag. Vi kikar istället på målmarknaden där jag åtminstone tror att ett målglatt Real Madrid kan bjuda upp till dans och trycka in en boll. För 1.87 hos Expekt spelar vi alltså på att båda lagen gör mål.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.87
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: