Speltips Manchester City Bournemouth 15 juli 2020

Speltips Manchester City – Sporting 9/3: Sämre fokus?

Manchester City har hela 5-0 att gå på inför returen mot Sporting Lissabon i åttondelsfinalen av Champions League. Matchen spelas onsdagen den 9 mars 2022 med avspark kl 21:00.

Manchester City var, mer eller mindre, överlägsna i det första mötet mot Sporting i Lissabon. När de nu möts igen i Manchester vore det tidernas skräll om hemmalaget inte löser en biljett till kvartsfinalen av Champions League.

Man City gick på en mina då man föll mot Tottenham i matchen i Premier League som följde efter slakten i Lissabon. Men att den insatsen skulle varit ett tecken på en formdipp är svårt se. Därefter har man fortsatt att tugga på och nu kommer man från ett Manchester-derby där man inte gav United någon chans.

Manchester United hade inte mycket att komma med i den matchen och Manchester City vann till slut med 4-1. Därmed bibehåller man sitt avstånd på sex poäng ner till Liverpool (som har en match mindre spelad).

På Man Citys skadelista finns endast Ruben Dias och Nathan Aké. Frågan är nu om Pep Guardiola väljer att rotera i startelvan till den här matchen.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1000 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Jämnare än senast

De regerande portugisiska mästarna Sporting Lissabon svarade för en stark bedrift då man lyckades ta sig vidare till den här åttondelsfinalen av Champions League. De hade förstås hoppats på ett mycket bättre resultat i det första mötet, men ser vi till lagen på pappret och klubbarnas ekonomier så ska Sporting inte skämmas.

Att Sporting vann ligan före Porto och Benfica förra säsongen var en skräll. Den här säsongen är man fortsatt med och utmanar, men ligger just nu sex poäng efter Porto. I helgen besegrade man Arouca hemma med 2-0 och dessförinnan föll man mot Porto med 2-1 i det första mötet av två i semifinalen av den portugisiska cupen.

Sportings resa i Champions League kommer, med all tänkbar sannolikhet, ta slut här i Manchester, men de vill säkerligen avsluta på ett värdigt sätt. Sporting är ett bättre lag än vad man visade senast och mot ett inte lika motiverat Manchester City bör man kunna komma undan med ett klart bättre resultat än senast.

Manchester City gäller förstås som klara favoriter hos spelbolagen. Ett rakt spel på hemmalaget ges till ett odds omkring 1.15.

Jag tror, som sagt, att den här matchen kommer att bli resultatmässigt klart jämnare än senast. Manchester City lär prioritera sitt bollinnehav och det lär vara svårare för dem att uppbringa ett lika fullt fokus som senast. Det bör tala till Sportings fördel.

Om Man Citys fokus inte är hundraprocentigt matchen igenom så bör det också kunna innebära att Sporting kommer kunna ges lite mer ytor. Därför finner jag ett bra spelvärde i att båda lagen kommer att näta. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till hela 2.35 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100% upp till 1000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 2.35
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, onsdag 9 mars 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: