Speltips Marseille – Frankfurt 13/9: Fördel hemmalaget

Martin Efvergren Publicerat: 13 September 2022

Olympique Marseille tar emot Eintracht Frankfurt i den andra omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas tisdagen den 13 september 2022 med avspark kl 21:00.

Marseille – Frankfurt

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Jorge Sampaoli ledde Olympique de Marseille till en fin andra plats i Ligue 1 förra säsongen. Till den här säsongen har det varit en relativt omfattande omsättning av spelare och ny på tränarposten är kroaten Igor Tudor som senast ledde Hellas Verona.

Trots det har säsongsinledningen varit övertygande. Enda poängtappet kom i den andra omgången då man kryssade borta mot Brest. Därefter har man radat upp fem raka segrar i Ligue 1. I helgen besegrade man Lille med 2-1 hemma.

Någon seger blev det dock inte när man begav sig till London för att möta Tottenham förra veckan. Olympique Marseille stod upp på ett bra sätt men Mbembas utvisning gjorde att man fick spela i numerärt underläge hela den andra halvleken. Till slut kom två sena Spurs-mål som gav resultatet 2-0 till hemmalaget.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Frankfurt har varit svajiga

Eintracht Frankfurts förra säsong var tudelad på så vis att man gjorde stor succé i Europa League samtidigt som det gick knackigare i Bundesliga. Att man bara blev elva i ligan har dock mindre betydelse då man gick hela vägen och vann Europa League, en titel som ger dem den här platsen i Champions League 2022/23.

Under säsongsinledningen har Frankfurt blandat och gett. Inför hemmamötet mot Sporting Lissabon i CL förra veckan såg man ut att vara uppgång efter två raka segrar i Bundesliga, men den matchen innebar ett bakslag Oliver Glasners manskap. Sporting vann med hela 3-0 och det var förstås inte starten man hade hoppats på.

I helgen tog man sedan emot Wolfsburg i ligan och även där gick man mållösa då man föll med 1-0. Därmed har man följt upp två matcher där man gjorde fyra mål i vardera med två matcher utan mål.

Olympique Marseille gäller nu som favoriter och jag tror att man har goda möjligheter att vinna den här matchen. OM har visat upp en stabilitet som Frankfurt saknar. Längst fram ser Alexis Sanchez ut att ha fått en nytändning och bakåt har man hållit nollan i tre av de fyra senaste ligamatcherna. Mitt spel blir en rak etta, att Olympique de Marseille vinner till 2.00 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Marseille vinner
Odds: 2.00
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, tisdag 13 september 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: