kampanj vm 2018

Speltips Marseille – Sporting Lissabon 4/10: Pressat hemmalag

Olympique de Marseille är pressade att vinna när man gästas av Sporting Lissabon i den tredje omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas tisdagen den 4 oktober 2022 med avspark kl 18:45.

Olympique de Marseille slutade på andra plats i Ligue 1 förra säsongen och den här säsongen har man också inlett ligaspelet starkt. Efter nio spelade omgångar har man tagit 23 poäng och skuggar därmed PSG i tabelltoppen.

I Champions League har man dock inte riktigt räckt till så här långt. I premiären föll man med 2-0 borta mot Tottenham efter att man spelat hela den andra halvleken med en man mindre sedan Mbemba blivit utvisad. Därefter åkte man på en blytung hemmaförlusten då man gästades av Eintracht Frankfurt i den andra omgången.

När ligaspelet återstartade i helgen visade OM goda tendenser när man slog Angers borta med 3-0 i fredags. Nu gäller det att man ta fram det spelet även CL då en vinst lär krävas när man nu tar emot Sporting Lissabon.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tillknäppt

Sporting från Lissabon har haft en fin utveckling under Ruben Amorims ledning. Han har satt en tydlig spelidé som skördat framgångar i Primeira Liga och som nu även gör det i Champions League.

Sporting har imponerat i de två första matcherna där man besegrat både Frankfurt och Tottenham. I premiären slog man de förstnämnda med 3-0 på bortaplan och därefter kunde man vinna med 2-0 hemma mot Spurs efter att man gjort båda målen på tilläggstid.

Till skillnad från Olympique Marseille har man dock gått lite knackigare i ligaspelet. Efter åtta matcher har man bara tagit 13 poäng, vilket ger en sjunde plats för tillfället. I helgen kunde man emellertid vinna med 3-1 hemma mot Gil Vicente.

Sporting Lissabon har skaffat sig ett utmärkt läge i den här gruppen medan Marseille är desto mer pressade. Hos spelbolagen gäller hemmalaget trots detta som knappa favoriter.

Sporting har hållit nollan i båda sina matcher så här långt där de varit väldigt välorganiserade, direkta och svårspelade. OM har gått mållösa från båda sina matcher och måste nu gå framåt och det kan mycket väl gynna bortalaget.

Jag blir inte förvånad om portugiserna tar sin tredje raka här, men framförallt tror jag på en mer tillknäppt tillställning. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.90 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.90
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:45, tisdag 4 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: