Speltips Bournemouth Tottenham 9 juli 2020

Speltips Marseille – Tottenham 1/11: Formsvaga lag

Olympique de Marseille är pressade att vinna när man tar emot Tottenham Hotspur i den sista omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas tisdagen den 1 november 2022 med avspark kl 21:00.

Vi kan räkna med dramatik när Champions Leagues grupp D ska avgöras. Inför den sista omgången kan fortfarande kan alla lag ta sig vidare till åttondelsfinal.

Tottenham toppar gruppen med sina åtta poäng, därefter följer Sporting och Frankfurt på sju poäng. Olympique Marseille är sist på sex poäng men har ändå avgörandet i egna händer då en seger i den här matchen ger dem en biljett till slutspelet.

OM:s form är dock inte den bästa. I den senaste omgången av CL föll man med 2-1 borta mot Eintracht Frankfurt och i Ligue 1 har man bara tagit en poäng på de fyra senaste matcherna. I helgen såg man ut att gå mot segern borta mot Strasbourg, men man tappade då en 2-0-ledning till 2-2 efter två sena mål av hemmalaget.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Försvarsinriktade gäster

Tottenham Hotspur gjorde det motsatta i lördags då man lyckades vända ett 2-0-underläge till seger med 3-2 borta mot Bournemouth. Den vändningen lär ha givit en boost, men det sminkar ändå inte över det faktum att spelet inte ser speciellt bra ut för närvarande.

I den senaste omgången av Champions League blev det bara 1-1 hemma mot Sporting. Dessförinnan hade man förlorat två raka ligamatcher mot Manchester United och Newcastle. Avsaknaden av Richarlison och Kulusevski är stor och bristen på kreativitet på det centrala mittfältet blir mer tydlig då dessa båda inte är tillgängliga.

Förutsättningarna inför den här matchen är emellertid gynnsamma för Antonio Conte och hans manskap. Kryss räcker för Spurs medan Marseille måste vinna och att spela på resultatet mot ett lag som måste gå framåt brukar passa Conte-ledda lag väl.

Jag räknar med att Tottenham kommer att vara defensivt inriktade och att det här kommer att bli en tät batalj. Mitt spel blir att det kommer göras under 3 mål (asian handicap) till 1.80 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 1.80
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, tisdag 1 november 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: