10 februari 2019 Milan Cagliari Speltips

Speltips Milan – Chelsea 11/10: Stormöte

AC Milan och Chelsea står på samma poäng inför det här mötet i den fjärde omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas tisdagen den 11 oktober 2022 med avspark kl 21:00.

Champions Leagues Grupp E är ett getingbo efter tre spelade matcher. Inför den fjärde omgången toppas gruppen av Salzburg medan AC Milan och Chelsea är en poäng efter. Dinamo Zagreb är också de med i racet sedan man slagit Chelsea hemma i den första omgången.

De italienska mästarna AC Milan har inlett säsongen stabilt och trots en del skadebekymmer kunde man besegra Juventus med 2-0 hemma i lördags. På Stamford Bridge förra veckan räckte man dock inte riktigt till då Chelsea kunde vinna med klara 3-0.

Milan står därmed kvar på fyra poäng i Champions League efter att ha kryssat borta mot Salzburg samt vunnit hemma mot Dinamo Zagreb.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tät tillställning

Chelsea fick en tuff start på sitt CL-äventyr då man föll med 1-0 i Zagreb i premiären. Därefter fick Thomas Tuchel sparken och Graham Potter har nu lett laget i fyra matcher.

Chelsea kommer nu till det här mötet med tre raka segrar och spelmässigt har det sett allt bättre ut. Sin vana trogen har Potter varit oförutsägbar då man rent taktiskt har ändrat formation i match efter match.

I lördags valde man att rotera stora delar av den startelva som bärgade 3-0-segern mot Milan förra veckan. Trots det såg det stabilt ut då man på nytt vann med 3-0 då man gästades av Wolverhampton i Premier League.

Mot Milan formerade Chelsea en trebackslinje och det är väl inte otänkbart att man kommer ställa upp på ett liknande sätt här med Aubameyang och Sterling tillbaka efter att ha vilat i helgen.

Stefano Pioli har inte samma möjligheter att rotera i sin elva, i synnerhet då man har en del skadeproblem. Den faktorn kan tala till Chelseas fördel och det är också Londonlaget som gäller som knappa favoriter.

Som jag ser det är det knapp fördel Chelsea, men jag räknar också med att Milan kommer göra det bättre hemma på San Siro. Det här lär bli en jämn batalj som jag tror kan bli lite mer tillknäppt. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.87 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.87
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, tisdag 11 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: