10 februari 2019 Milan Cagliari Speltips

Speltips Milan – Salzburg 2/11: Direkt avgörande

Milan och Salzburg ställs mot varandra i en direkt avgörande match om avancemang till slutspelet på San Siro.

Trots Milans två smått förödmjukande förluster mot Chelsea i gruppspelet så ligger de tvåa i gruppen och har goda möjligheter att ta sig vidare trots allt. De har en poäng mer än Salzburg i nuläget och behöver alltså bara undvika att förlora hemma i Milano för att säkra avancemang.

Milan såg ut att vara illa ute ett tag, men i och med att Salzburg bara lyckades kryssa mot Dinamo Zagreb, samtidigt som Milan förra veckan körde över kroaterna med 4-0 så är de återigen i förarsätet i kampen om andraplatsen bakom Chelsea.

Den viktiga vinsten nere i Kroatien följdes dock upp av en förlust i ligaspelet borta mot Torino, vilket gjorde att de gled ned till tredje plats i Serie A. De hade fyra raka vinster i ligaspelet fram till dess och har stundom sett bra ut under hösten, även om de har varvat det med lite sämre resultat till och från.

De har haft tunga skador på Theo Hernandez och Raphael Leão i omgångar, vilket har sinkat dem lite, men båda är tillbaka inför den avgörande matchen mot Salzburg och Milan borde rimligtvis kunna lösa detta.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Salzburg har fullt fokus på Europa

Gästande Salzburg har lyckats plocka poäng mot alla lag i gruppen hittills och har visat sig vara en tuff nöt att knäcka med bara en förlust hittills. Motsvarande möte mot Milan i Österrike slutade 1-1 förra gången efter att Salzburg tagit ledningen och Milan inte lyckades få in det avgörande målet i en ganska händelsefattig andra halvlek.

De återkommande österrikiska mästarna har visat att de kan ställa till det för de europeiska toppklubbarna, men är inte i en lätt sits inför sista omgången. Med nio raka inhemska ligatitlar så har de redan bevisat sig på hemmaplan och lär ha fullt fokus på europeiskt avancemang.

De möter också ett Milan som inte har övertygat helt ute i Europa och som känns långt ifrån lika dominanta som spelbolagen verkar få det att se ut som med väldigt låga odds på en hemmavinst. Det ska mycket till för att Salzburg ska gå vinnande ur detta, men att de kan kryssa på San Siro känns inte alls helt otroligt.

Vi spelar därmed på att båda lagen gör mål för 1.80 hos Lucky Sports då Salzburg har hittat nätmaskorna i samtliga fem matcher hittills och har en del anfallsvapen som kan ställa till det för Milan. Krysset kan också vara spelvärt här för den som gillar högre odds.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.80
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: