21 februari 2020 Cagliari Napoli Speltips

Speltips Napoli – Rangers 26/10: Toppen mot botten

Gruppettan Napoli gästas av jumbon Glasgow Rangers i den näst sista omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas onsdagen den 26 oktober 2022 med avspark kl 21:00.

Efter fyra spelade matcher av gruppspelet i Champions League toppar Napoli grupp A då man tagit full pott. Därmed har man redan vidare avancemang inför det här mötet mot ett Rangers som har haft det väldigt tufft.

Napolis säsongsinledning har överträffat alla förväntningar. Man är alltjämt obesegrade i både Serie A och Champions League och man kommer till den här matchen med elva raka segrar.

Inför mötet mot Roma i söndags hade man gjort totalt 20 mål på de fem föregående matcherna. Då visade man upp en lite annan sida men det räckte ändå till en 1-0-seger.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inget skrälläge

Glasgow Rangers stod för fina prestationer i kvalet till Champions League och man tog sig ändå till final i Europa League i våras. Men i den här CL-gruppen har man inte räckt till. Efter fyra matcher står man på noll poäng och en målskillnad på 1-16.

När Rangers mötte Napoli på Ibrox för en dryg månad sedan stod man för en ganska bra insats, men föll ändå med 3-0. Samtliga mål gjordes då efter att James Sands fått syna det röda i början av den andra halvleken. I sin senaste CL-match hemma mot Liverpool föll man också ihop mot slutet då gästerna kunde gå ifrån till en förnedrande 7-1-seger.

Gio van Bronckhorsts manskap kommer nu från att ha räddat ett kryss hemma mot Livingston efter kvittering på tilläggstid. Nu väntar så betydligt svårare motstånd och det är svårt att hitta något som talar för Rangers i den här matchen.

En faktor är förstås att Napoli redan är klara för avancemang. Samtidigt är de inne i ett makalöst flyt och moroten är att vinna gruppen.

Så här långt har det varit klasskillnad mellan de här båda lagen och jag har väldigt svårt att se hur Rangers ska kunna störa ett uppumpat Napoli på bortaplan. Mitt spel blir Napoli -1.5 (asian handicap) till 1.66 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Napoli -1.5 (asian)
Odds: 1.66
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, onsdag 26 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: