Speltips Olympiakos – Maccabi Haifa 27/7: Hemmastarka

Axel Sjödin Publicerat: 27 July 2022

Den grekiska storklubben Olympiakos tar emot israeliska Maccabi Haifa i returen i Champions Leagues andra kvalomgång.

Olympiakos - Maccabi Haifa

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är helt jämnt in i målprotokollet inför returmötet nere i Pireus då Olympiakos och Maccabi Haifa gör upp om avancemanget till den tredje kvalomgången. Öppningsmötet i Israel slutade 1-1 efter en händelserik match.

Det var Olympiakos som tidigt tog ledningen efter en slarvig rensning som de tog tillvara på och därefter så var det Maccabi Haifa som jagade kvittering genom hela matchen. De skapade ett flertal vassa målchanser och hade två mål bortdömda, men i den 92:a minuten så kom tillslut kvitteringen välförtjänt efter en cykelspark från yttre delen av straffområdet.

Olympiakos var säkert väldigt nöjda med en uddamålsledning inför returen och satsade inte särskilt mycket framåt för att utöka under matchen. De gav Maccabi Haifa initiativet och det höll på att straffa sig flera gånger om, men grekerna hade marginalerna på sin sida.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Olympiakos är en mycket större klubb

Spelmässigt så imponerade i alla fall Maccabi Haifa och de hade som sagt flera vassa anfall som lätt hade kunnat resultera i en kvittering långt tidigare än på tilläggstid. Inför returen så är Olympiakos klara favoriter med hemmafördel, men spelet i den första matchen återspeglade inte riktigt favoritskapet.

Olympiakos lever säkerligen fortfarande en hel del på att de är ett känt namn i Europa som ofta har dykt upp i Champions League-sammanhang, men det har gått tuffare för de grekiska klubbarna ute i Europa på senare år och Olympiakos är inget undantag där, trots en väldig inhemsk dominans.

Samtidigt så kommer Maccabi Haifa från en väldigt fin säsong i israeliska ligan där de vann titeln med åtta poängs marginal ned till ligatvåan Hapoel Be’er Sheva och kan nog överraska ifall de underskattas.

Men med det sagt så är det fortfarande en väldig skillnad mellan dessa båda lags tillgångar och Olympiakos trupp värderas till ett sex gånger så högt värde. Mittfältet får sig dessutom en rejäl förstärkning inför onsdagen då Mathieu Valbuena, Mady Camara och Pierre Kunde alla inledde från bänken senast.

Olympiakos har dessutom ett ruggigt hemmafacit där de är svåra att slå. Vi spelar därmed på att Olympiakos vinner och kombinerar det med ett spel på under 3,5 mål för 2.25 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Olympiakos & under 3,5 mål
Odds: 2.25
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: