Speltips Strasborg PSG

Speltips Paris SG – Maccabi Haifa 25/10: Storfavoriter

PSG är stora favoriter när man gästas av Maccabi Haifa i den näst sista omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas tisdagen den 25 oktober 2022 med avspark kl 21:00.

Rubrikerna kring Paris Saint-Germain handlar som vanligt mer om intrigerna inom klubben än om resultaten på planen. Delvis beror det på att de gör det som förväntas, det vill säga vinner.

Åtminstone om vi ser till vad de har presterat i Ligue 1 så här långt. Där är man obesegrade och har endast släppt in fem mål efter tolv spelade omgångar. I helgen slog man Ajaccio med 3-0 borta och dessförinnan vann man rivalmötet mot Olympique de Marseille med 1-0 hemma.

I Champions League är man också obesegrade, men i de två senaste matcherna har det bara blivit 1-1 mot Benfica, både hemma och borta.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

PSG håller tätt

För de israeliska mästarna Maccabi Haifa var det en smärre bragd att ta sig till gruppspelet i Champions League. Man har också bevisat att man kan stå upp mot de allra bästa i denna dödens grupp som man hamnat i.

När man tog emot PSG för en dryg månad sedan visade man, åtminstone inledningsvis, inte någon större respekt. Man tog då ledningen, men gästerna kunde sedermera jobba sig in i matchen och vända till en 3-1-seger.

I den senaste omgången tog så Maccabi Haifa en av sina största skalper någonsin då man besegrade Juventus med 2-0 hemma. Det var också en fullt rättvis seger då man till stora delar var det bättre laget.

Att kunna stå upp mot PSG på bortaplan är dock en uppgift av betydligt tuffare kaliber. Ser vi till oddssättningen så är hemmalaget favoriter till omkring 1.11 gånger insatsen.

Maccabi Haifa gjorde mål mot PSG senast senast, men här tror jag att man kommer få det betydligt svårare att ta sig till några vassare målchanser. Christophe Galtiers manskap har släppt in väldigt få mål så här långt och i de tre senaste ligamatcherna har man hållit nollan. De är nu förvarnade om att Maccabi Haifa kan vara giftiga och jag tror att sannolikheten är stora att PSG håller nollan på nytt. Mitt spel blir att Paris SG vinner och håller nollan till 1.75 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: PSG vinner & håller nollan
Odds: 1.75
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, tisdag 25 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: