9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips Porto – Atletico Madrid 1/11: Tät tillställning

Porto går för gruppsegern då man gästas av Atletico Madrid i den sista omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas tisdagen den 1 november 2022 med avspark kl 18:45.

Med tre poäng kvar att spela om står det klart att Porto och Club Brugge kommer att gå vidare till åttondelsfinal i Champions League. Porto är en poäng efter belgarna medan Atletico de Madrid gör upp om tredjeplatsen, som innebär spel i Europa League, med Bayer Leverkusen. Atleti är just nu en poäng före Leverkusen som tar emot Club Brugge samtidigt som den här matchen spelas.

Porto inledde Champions League med en tung förlust på bortaplan mot Atletico Madrid. Hemmalaget vann då med 2-1 efter att samtliga tre mål gjorts på tilläggstid i den andra halvleken.

Efter en sämre start har Porto rest sig och kommer nu till den här matchen med tre raka segrar i CL. Man har då slagit Leverkusen två gånger och senast Club Brugge med 4-0 borta. Därmed har man också hållit nollan i tre raka CL-matcher.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Jämna förutsättningar

Atletico Madrid har alltså inte längre chans på avancemang i Champions League och det är förstås en besvikelse. Det började bra med segern mot Porto, men därefter har man inte lyckats någon mer match. I den senaste omgången spelade man 2-2 borta mot Bayer Leverkusen och de båda lagen gör nu upp om tredjeplatsen.

Atleti hade en positiv trend i La Liga inför helgens bortamöte mot Cadiz. Man hade då fyra segrar och ett kryss på de fem senaste ligamatcherna, men här tog den sviten slut. Efter en dramatisk avslutning kunde Cadiz vinna med 3-2.

Det blev en tät och jämn batalj när Porto och Atletico Madrid senast möttes och förutsättningarna är jämna när de nu möts igen. Porto gäller som knappa favoriter då ett spel på hemmalaget ger omkring 2.50 gånger insatsen.

Den här matchen påverkas till viss del av hur det går i parallellmatchen mellan Leverkusen och Brugge. Det gör de hela än mer ovisst, men jag finner ändå anledning att tro på en mer tillknäppt tillställning, åtminstone fram till slutskedet då det ena eller andra laget kanske kommer vilja forcera. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.78 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.78
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:45, tisdag 1 november 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: