unibet kampan vm 2018 29 juni

Speltips Porto – Leverkusen 4/10: Pressade lag

FC Porto är pressade att vinna då man gästas av Bayer Leverkusen i den tredje omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas tisdagen den 4 oktober 2022 med avspark kl 21:00.

De portugisiska mästarna FC Porto har fått en motig start i Champions League. Efter två raka förluster är man nu, mer eller mindre, piskade att tre poäng om chansen till avancemang ska fortleva.

I premiären såg Porto ut att kunna få med sig en poäng från bortamötet mot Atletico Madrid. Fram till tilläggstid var ställningen 0-0, men därefter hände allt. Hemmalaget tog ledningen, Porto kvitterade, men i matchens sista sekunder kunde Atleti sätta avgörande 2-1.

I den andra matchen tog Porto emot Club Brugge och det blev ett riktigt bottennapp för portugiserna. Gästerna var betydligt effektivare och vann med hela 4-0. Sedan dess har Porto spelat två ligamatcher. Innan uppehållet spelade man 1-1 borta mot Estoril och i helgen kunde man besegra topplaget Braga med 4-1 hemma.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bristande självförtroende

Bayer Leverkusen stod för en fin förra säsong i Bundesliga då man slutade på tredje plats. Den här säsongen har man dock inte alls fått det att stämma och läget är nu rejält pressat. Efter åtta omgångar har man bara skrapat ihop fem poäng och Gerardo Seoane är nu i stort behov av lite medgång.

En ljusglimt är i alla fall insats mot Atletico Madrid i den senaste omgången av Champions League. Där kunde man vinna med 2-0 efter att ha gjort båda mål i matchens slutskede. I premiären blev det dock förlust med 1-0 borta mot Club Brugge.

I Bundesliga har man bara vunnit en match och man kommer från en 4-0-förlust borta mot Bayern Munchen i fredags.

Vi har nu att göra med två lag där självförtroendet inte är på topp. Leverkusen har emellertid en seger att gå på medan Porto har kammat noll och inte kan nöja sig med något annat än tre poäng.

Porto gäller som favoriter, men för mig känns utgången av den här matchen oviss. Båda lagen är märkta av tidigare motgångar den här säsongen och det är inte otänkbart att man då blir lite mer passiv, lite mindre framåtlutad. Den faktorn tror jag kan bidra till en mer tillknäppt tillställning och mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till fina 2.12 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 2.12
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, tisdag 4 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: