Speltips PSV – Monaco 9/8: CL-kval

Martin Efvergren Publicerat: 9 August 2022

Ställningen är 1-1 inför returmötet mellan PSV Eindhoven och Monaco i kvalet till Champions League. Matchen spelas tisdagen den 9 augusti 2022 med avspark kl 20:30.

PSV – Monaco

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

PSV Eindhoven svarade för en stark förra säsong, men den överskuggades av att Ajax var än strået vassare. De sistnämnde vann den nederländska ligan med två poängs marginal ner till PSV.

Vad gäller Europa-spelet förra säsongen så blev då PSV utslagna av Benfica i kvalet till Champions League. Det innebar istället spel i Europa League där man hamnade i samma grupp som just Monaco. PSV slutade då fyra poäng efter Monaco som vann gruppen.

Till den här säsongen har Ruud van Nistelrooy tagit över tränarposten och han har fått en bra start på jobbet. I Supercupen kunde man besegra Ajax och därefter fick man med sig 1-1 borta mot Monaco CL-kvalet. I lördags vann man sedan ligapremiären med 4-1 hemma mot Emmen.

INGA OMSÄTTNINGSKRAV – 100 KRONOR BONUS! Lucky Sports storsatsar i Sverige och ger alla nya kunder 100 kronor i bonus – helt utan omsättningskrav. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta omsättningsfri bonus – 100 kronor hos lucky sports!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Jämna förutsättningar

Belgaren Philippe Clement tog över Monaco i januari och kunde leda laget till en tredje plats i Ligue 1. I Europa League blev man dock utslagna av Sporting Braga i åttondelsfinalen.

Precis som PSV spelade även Monaco sin ligapremiär i lördags och man kunde då besegra Strasbourg borta med 2-1.

PSV Eindhoven och Monaco möttes alltså två gånger i Europa League förra säsongen och då var Monaco det något starkare laget. Senast de var i Eindhoven vann de med 2-1 medan mötet i Monaco slutade mållöst.

Nu är det emellertid knapp fördel PSV inför det här returmötet i kvalet till Champions League. Vi har att göra med två jämnstarka lag på och mötet i Monaco blev jämnt. Gästerna tog då ledningen i första halvlek, men Monacos Axel Disasi lyckades kvittera i den 80:e minuten.

Mycket står nu på spel och utgången känns oviss. Det blev en relativt öppen matchbild senast och båda lagen är normalt sett offensivt inriktade. I synnerhet lär hemmalaget komma ut framåtlutade och Monaco är giftiga i sitt omställningsspel. Mitt spel blir att det görs över 2.5 mål till 1.70 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – Hämta 100 kronor bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.70
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:30, tisdag 9 augusti 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: