Speltips Arsenal Liverpool 15 juli 2020

Speltips Rangers – Liverpool 12/10: Studsar tillbaka

Glasgow Rangers tar emot ett Liverpool i gungning i den fjärde omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas onsdagen den 12 oktober 2022 med avspark kl 21:00.

Glasgow Rangers har inte haft mycket att sätta emot i de tre inledande gruppspelsmatcherna i Champions League. Man står på noll poäng och har fortsatt inte spräckt målnollan.

Förra veckan var man klart underlägsna på Anfield. Liverpool dominerade den matchen från början till slut och kunde vinna med 2-0. Rangers försvarade sig emellertid ganska väl och båda målen kom på fasta situationer i form av ett frisparksmål och en straff.

I den skotska ligan har Rangers inlett stabilt, men den stora plumpen i protokollet är förstås 4-0-förlusten i Old Firm. I lördags kunde man dock vinna med samma siffror hemma mot St. Mirren.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Liverpool

Liverpool har haft det motigt från starten av den här säsongen och ingenting tyder just nu på att det finns någon quick-fix-lösning på problemen. I söndags åkte man på en tung förlust med 3-2 borta mot Arsenal och man har därmed bara tagit två poäng på sina tre senaste ligamatcher.

I Champions League ser det emellertid något ljusare ut. Man har rest sig efter överkörningen i Neapel och vunnit mot Ajax och Rangers i de två senaste matcherna på hemmaplan. Vinner Liverpool den här matchen samtidigt som Napoli slår Ajax så är avancemanget så gott som säkrat.

Jurgen Klopp har gjort försök till förändringar och mot Arsenal ställde man upp i en 4-2-3-1-formation. Det såg dock inte ut att göra någon större skillnad och i mitt tycke föll man klart rättvist i den här matchen.

Att Darwin Nunez fick göra mål var en av ljusglimtarna och man ska inte glömma att Arsenal är riktigt bra för tillfället. Rangers håller en klart lägre nivå och av förra veckans möte att döma så är det här en match som Liverpool har goda chanser att vinna.

Gio van Bronckhorsts manskap lär komma ut med större intensitet hemma på Ibrox och kommer säkert göra en bättre match en senast. Samtidigt tror jag att Liverpool kommer få lite större ytor och fler omställningslägen. Mitt spel blir Liverpool -1.25 (asian handicap) till 1.76 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Liverpool -1.25 (asian)
Odds: 1.76
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, onsdag 12 oktober 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: