Speltips Rangers – Napoli 14/9: Höjer sig

Martin Efvergren Publicerat: 14 September 2022

Glasgow Rangers gästas av Napoli i den andra omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas onsdagen den 14 september 2022 med avspark kl 21:00.

Rangers – Napoli

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Glasgow Rangers kommer från en fin säsong där man dock föll på målsnöret i både ligan och i Europa-spelet. I Europa League tog man sig hela vägen fram till final och ett straffavgörande som Frankfurt gick segrande ur. I skotska Premier League blev man till slut slagna med fyra poängs marginal av Celtic.

Nu kommer man till det här mötet med två raka matcher där man förlorat med fyra måls marginal. I och med helgens inställda omgång i Storbritannien var den senaste ligamatch Old Firm-derbyt där Rangers åkte på en 4-0-förlust.

Förra veckan gick man sedan in i Champions League där man på nytt föll med 4-0 borta mot Ajax. Rangers har helt enkelt inte räckt till i dessa två matcher och nu krävs en rejäl uppryckning om inte ska halka efter i både CL och PL.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Napoli är favoriter

Luciano Spalletti ledde sitt Napoli till en tredje plats i Serie A förra säsongen och den här säsongen har man inlett lovande. Efter fem ligamatcher är man obesegrade och man kommer nu från en fin insats borta mot Lazio i lördags.

Under sommaren har man tappat Koulibaly som varit en viktig kugge i det här laget i många år. Mycket talar dock för att man har värvat väldigt klokt då nyförvärven verkligen har levererat under säsongsinledningen. Inte minst det georgiska fyndet Kvaratskhelia som redan gjort fyra ligamål.

Han spelade också en framträdande roll då man överrumplade Liverpool och vann med 4-1 i CL-premiären förra veckan. I helgen kunde man sedan följa upp den fina insatsen med en mindre imponerande som ändå gav en 1-0-seger hemma mot Spezia.

Rangers har fördelen av att man inte spelade i helgen, men Napoli gäller som favoriter och det är lätt att förstå med tanke på lagens senaste insatser. Jag kan ändå tycka att Rangers är något undervärderade. De gjorde det väldigt bra i Europa-spelet förra säsongen och de har, bland annat, slagit ut PSV i CL-kvalet.

Jag räknar med ett bättre Rangers som kan dra nytta av helgens uppehåll i den här matchen. Napoli är nog relativt nöjda med ett kryss och jag finner anledning att tro på en mer tillknäppt tillställning. Mitt spel blir att det kommer göras under 3 mål (asian handicap) till 1.64 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 1.64
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, onsdag 14 september 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: